duminică, 30 august 2015

OLD NUMBER SEVEN!

VENUS INDEPENDENTA - Unirea Manastirea 7-0 (Badea 2, Chirita 2, Borbely, Dumitrica, autogol)

       De cateva sezoane bune echipa de seniori Unirea Manastirea nu mai reprezinta mare lucru in fotbalul calarasean. Echipa nu mai pune probleme decat poate in partidele de pe teren propriu, in special datorita jocului dur.
Sambata la Independenta, Venus a facut instructie cu oaspetii, fara insa a forta, jucand economicos dar eficient. In principiu nici nu avea rost sa forteze din moment ce etapa urmatoare o asteapta derby-ul cu Victoria Chirnogi.

Suporterii echipei sunt insa exigenti si au cerut multe goluri si faze spectacol, care au venit in special in repriza secunda cand s-a mai inmuiat si canicula, probabil principalul adversar al Venusului.
Dupa acest antrenament reusit, pentru Venus urmeaza primul hop dificil al sezonului – derby-ul cu Victoria Chirnogi care a spulberat cu 5-1 Dunarea Ciocanesti, o alta pretendenta la titlu.
Meciul cu Chirnogi este adevarata piatra de incercare pentru elevii lui Ilie Zeciu, partida in care trebuie sa dea masura valorii lor si in care pot lua o prima optiune pentru titlul de campioana de toamna.
La conferinta de presa de dupa partida ofiterul de presa al echipei noastre a acuzat unele “publicatii online” de dezinformare si rele tratamente aplicate echipei, ceea ce ar putea duce la ridicarea acreditarii acestora la partidele echipei de pe teren propriu. Acesta a fost sustinut si de un lider al galeriei care a afisat un banner cu textul “Online va fi mereu simplu!?!”.
Toti oamenii vor binele echipei si incearca sa ajute intr-un fel sau altul. Nu exista cineva care are dreptate absoluta, ideile, opiniile si sugestiile unor terte persoane putand fi macar luate in seama chiar daca nu sunt puse in practica. In fond, comuna Independenta are o singura echipa adevarata de fotbal – Venus Independenta, restul fiind circ.


     Revenind la lucruri serioase si de interes uram succes echipei noastre in meciul cu Victoria Chirnogi si asteptam o victorie de care sa ne bucuram impreuna!

Un comentariu:

  1. Salut. am ajuns sambata la Independenta dupa aproape un an cu ocazia zilei comunei si am asistat si la meciul jucat de Venus. repriza a doua la juniori si meciul seniorilor. vreau sa il felicit pe domnul inca primar pentru mine Anghel pentru sustinerea echipei si pasiune. am vazut implicare si la juniori cu copii care am inteles ca se antreneaza si sunt numai din localitate. ma bucur pentru fiul lui Miteasca mocanasu care-i calca pe urme. este bine ca echipa de seniori este in continuare sus dar este pacat ca avem doar un copil din Independenta acolo si din ce am vazut unul chiar bun. va urez sa aveti succes in continuare si putere de munca cu speranta ca urmatorul meci o sa-l vad in capitala in divizia c.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .