sâmbătă, 15 august 2015

RITM DE CAMPIOANA!

VENUS INDEPENDENTA - Agricola Borcea 6-3 (Borbely 2, Chirita 2, Badea 2)

     Partida dintre Venus Independenta si Agricola Borcea era considerata inainte de fluierul de start un derby al campionatului. Asta deoarece oaspetii au afirmat sus si tare ca s-au intarit, au echipa foarte puternica si vor sa castige campionatul.
Venus s-a conformat si, desi oaspetii au deschis scorul foarte repede, elevii lui Ilie Zeciu le-au dat oaspetilor ritm de locul 1, ritm de campioana si Borcea nu a rezistat. 

Fiecare faza de poarta a insemnat panica in careul oaspetilor si ratari nenumarate pentru Venus. S-a facut repede 3-1, dar pana la pauza oaspetii au redus din diferenta si a fost 3-2.
Inceputul reprizei secunde l-a avut in prim plan pe arbitrul partidei, care a incercat o mica golanie in favoarea oaspetilor. Nu a tinut deoarece atunci cand joci si dai goluri nici arbitrul nu se poate opune (poate doar Coltescu!). Ene a fost eliminat gratuit la 3-2 insa s-a facut 5-2 prin golurile lui Csaba Borbely, oaspetii au redus 5-3, dar repede Chirita (titularizat in sfarsit la insistentele conducerii clubului si ale suporterilor) a urcat scorul la 6-3.
Venus demonstreaza in sfarsit ca atunci cand vrea sa joace o face spectaculos si eficient, insa din pacate din nou pe banca solutiile ofensive lipsesc. Sigur, acest lucru nu se vede intr-un meci cu Borcea (o echipa pana la urma mediocra) dar in alte partide mai stranse o sa ne friga buza.

Felicitari echipei pentru joc si victorie si mult success in etapele urmatoare! 

2 comentarii:

  1. Pai cine sa ne bata borcea cu jucatori aruncati de alte echipe. doar gura e de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e borcea are doar o adunatura si cred ca doar serban e fotbalist acolo. Nu va umflati in pene ca ati intilnit o echipa de pluton dar cu gura mare

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .