miercuri, 3 septembrie 2014

BINE AI VENIT CLAUDIU ȘERBAN!



     Începând din aceasată săptămână staff-ul echipei de juniori a fost completat cu un nou membru. Directorului tehnic Dan Giurcan i s-a alăturat Claudiu Șerban, cel care urmează să se ocupe de ședințele de pregătire ale tinerilor jucători ai Venusului.
     Așadar, după plecarea lui Lili Radu conducerea echipei s-a mișcat repede și i-a găsit un înlocuitor care să continue munca începută și să îl sprijine pe Dan Giurcan în cursul acestui campionat. Proiectul Barcelona (așa cum îl alintă unii “oameni de bine” și “iubitori” ai echipei de juniori) continuă, în ciuda greutăților întâmpinate în cursul acestei pauze competiționale.
     
     Claudiu Șerban este originar din Călărași și are 35 de ani. Este un iubitor al fotbalului, pe care l-a practicat la Dunărea Călărași, fiind chiar cooptat în lotul echipei mari la mijlocul anilor 90 de către Dudu Georgescu, unde a evoluat alături de Ilie Zeciu actualul antrenor al echipei de seniori Venus Independența.

     Clubul VENUS INDEPENDENȚA îl felicită pe Claudiu pentru alegerea făcută si îi dorește sa aibă parte de cât mai multe succese alături de echipă! 

9 comentarii:

  1. Felicitari!Claudiu este o alegere buna,cu cunostinte destule ptr a putea continua un proiect pe care o sa.l ia de la zero.Bafta,Clau si vezi ca ai nevoie de multa rabdare,ptr ca o sa intampini greutati.

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai bun decit nea Lili ?sau a venit cu ceva pile !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca esti "jucator mic" de unde ai sti tu ce facea "nea Lili" sa-i compari pe cei doi? Eu nu cred ca esti "jucator mic" ci esti unul dintre cei care "iubesc neconditionat" echipa de juniori. O sa-ti dau si un nume fictiv - sa spunem "Minea Ionel". E bine?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu chiar il respect pe claudiu si ii doresc multa bafta,asa ca domnule ionut de data asta nu ai nimerit-o.eu de fiecare data cand las un comentariu,ma semnez pt ca nu am nimic de ascuns si nu imi este frica de nimeni.eu am ce am cu cei din garda veche asa ca nu mai iti da tu cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema ta este mai "minea ionel" ca te semnezi cu alt nume si identitatea ta este cu totul alta - asadar ai ceva de ascuns! Ce intelegi prin "garda veche"? Aici este echioa de juniori nu cea de seniori!

      Ștergere
    2. Iar ai inceput minea? si anu trecut comentai prost. lasa oameni sa si faca treaba cum stiu si cum pot mai bine. Ioane sper ca i ai luat IP ul sa te convingi din nou cine va mananca de c....

      Ștergere
  5. Deja se pune presiune pe un om care,la fel ca si mine,incearca sa faca ceva din placere.Ar trebui sa ii multumiti ca vine,ca.si pierde timpul sau acordand atentie acestor copii.Barcelona se vrea doar la seniori,dar cu sacrificii financiare.Lasati.l sa va creasca copii si nu ne mai comparati!E ceva normal si de bun simt!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu m.am gandit ca.ti trebuie pile ca sa.ti sacrifici timpul si nervii.E rusinos sau nu ne dam seama ce inseamna,ori se vrea"nimic".Bafta Claudiu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Baieti voi trebuie sa continuati munca cu copiii pt. ca si anul trecut au fost carcotasi ofticosi si ati reusit. Succes!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .