sâmbătă, 13 septembrie 2014

TRADATI DE APARARE!

Victoria Chirnogi (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 4-3



     Meci de coșmar sâmbătă la Chirnogi pentru echipa antrenată de Claudiu Șerban. După un debut extraordinar, cu 2 goluri în primele 7 minute (autori Chiriță și Ursaru), tinerii jucători ai Venusului  au cedat treptat inițiativa iar gazdele au revenit, la pauză scorul fiind 1-2.
     Imediat după pauză Chiriță a marcat un eurogol pentru 3-1 și jocul părea să se îndrepte spre o victorie clară și lejeră a copiilor noștri.
     Nu au fost de acord oamenii din apărarea Venusului care au hotărât brusc să devină eroii negativi ai partidei. Imediat după 3-1 Giurcan și Popa și-au făcut marcaj unul altuia, s-au dat cap în cap și i-au oferit pe tavă mingea unui jucător advers pentru 2-3.
     Cinci minute mai târziu gazdele au beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri executată spre poartă, Giurcan și portarul Păun se invită unul pe calăalat la minge care sare hilar peste nefericitul goalkeeper. Se face 3-3 , moment în care jucătorii Venusului se prăbușesc definitiv, nu mai respectă sarcinile joc ceea ce duce firsec la marcarea unui nou gol de către gazde.
     Spre final Venus are o tresărire însă Minea trimite din lovitură liberă în bară, prea puțin pentru a spera măcar la un meci egal.  
    Pentru a putea crește în joc elevii lui Șerban Claudiu trebuie în primul rând să fie disciplinați și să asculte cu sfințenie indicațiile trasate înaintea jocului. De asemenea, unii jucători trebuie să pună osul dar mai ales să fie mai altruiști, să joace și pentru echipă.
     Primul moment pentru revenire, sâmbătă la Independența împotriva echipei din Pietroiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .