sâmbătă, 30 august 2014

MANITA !

Partizan Crivaț - VENUS INDEPENDENȚA 1-5

     Pe un teren puțin mai mare dacât unul de handbal, unde linia de margine aproape se confunda cu marginea careului, Venus Independența a obținut o victorie fără emoții în fața unei echipe nou promovată.
Meciul a fost ușor pentru echipa noastră, singurul moment delicat fiind în momentul în care gazdele au reușit golul eglării profitând e uriașa gafă a portarului nostru - gol de la centrul terenului.
     S-au remarcat din nou atacanții Borbely și Badea autori a câte unei duble precum și Voinescu, motorul tuturor acțiunilor echpei noastre.
     Arena pe care joaca echipa din Crivăț este una aflată la limita regulamentului ca dimensiuni, însă peste multe arene din județ ca suprafață de joc.Spre finalul partidei jucătorii echipei gazdă au uitat că se află pe un teren de fotbal și au început să se înjure între ei dând un adevrat recital care a mai înviorat asistența care așteptat fluierul final.
     Concluzia tuturor este că Venus dispune de jucători foaret buni, însă lipsa unei minime pregătiri afectează clar exprimarea din teren a acestora. Deși inițial se stabilise realizarea unui antrenament sau a unui meci amical în cursul săptămânii, proiectul a fost anulat din motive încă necunsocute și fără temei de către unii factori de decizie. Cu echipele slabe Venus poate câștiga la pas, însă la meciurile cu echipe de valoare medie dar care fac o minimă pregătire poate întâmpina reale dificultăți.
     De remarcat echiparea brigăzii condusă de arbitrul Porumbel cu căști pentru comunicare utilizate doar la nivel înalt. Acestea s-au dovedit însă inutile în multe momente din cauză că cei doi tușieri nu prea știau să comunice și mai ales nu prea vedeau bine.
     Sâmbătă Venus urmează să întâlnească Progresul Fundulea o echipă incomodă însă aflată ca valoare mult sub valoarea celei antrenată de către Ilie Zeciu.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .