sâmbătă, 4 mai 2013

SAPTAMANA MARE PENTRU INDEPENDENTA

         
                   VENUS INDEPENDENTA - Avantul Dor Marunt 5-0
                             (Cinaru , Dorobantu , Oprea 2 , Petcu)


Programat vineri de la ora 17.00 meciul dintre Venus si Dor Marunt a strans o multime de oameni in tribune, printre ei fiind observati si cativa jucatori de la contracandidata Independentei la primul loc sperand ca "Barcelona judetului" se va incurca acasa.

Meciul incepe destul de slab pentru briliantele conduse de Ilie Zeciu , oaspetii irosind in startul partidei doua ocazii mari , Dan Condei salvand echipa de fiecare data. Apoi Venus apasa acceleratia iar dupa doua sanse ratate vine si golul. Capitanul Cinaru reia cu capul din 7 metri o centrare venita din cornerul batut de Dorobantu. Asadar 1-0 iar Venus urca pe locul 1.
Ca sa nu mai existe nicio emotie, pana la finalul primei reprize Independenta mai inscrie o data , Dorobantu dubleaza avantajul cu un sut la coltul lung dupa un-doi`ul frumos cu Voinescu.

Reveniti de la cabine cu aceeasi pofta de joc , briliantele din "Coade" forteaza marcand si golul 3 prin Oprea Adi la primul joc dupa cele 5 etape de suspendare. Acelasi Oprea Adi avea sa transforme dupa alte 10 minute un penalty obtinut tot de el ridicand scorul la 4-0 !
Cand toata lumea se saluta de plecarea de la stadion Petcu Ionut inchide tabela cu un lob de la 25 de metri peste visatorul portar din Dor Marunt stabilind scorul final. 5-0!


Chiar daca nu este in regula sa invocam divinitatea in sport , un aspect foarte important este ca Venus trece pe primul loc chiar in saptamana mare dand peste nas tuturor ce contesta valoarea si corectitudinea acestei echipe.
Sambata cu incepere de la ora 18.00 fanii Independentei sunt asteptati in numar foarte mare pe terenul celor din Ciocanesti pentru a ajuta echipa sa-si consolideze locul 1 si implicit castigarea celui de-al 3-lea titlu consecutiv de campionana.



9 comentarii:

  1. PASTE FERICIT TUTUROR SUPORTERILOR ECHIPEI VENUS SI MULTA LINISTE SUFLETEASCA

    RăspundețiȘtergere
  2. De juniori de ce nu mai se scrie nimic ? De trei etape nu mai stim nimic, decat rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca cineva mai indrasneste sa spuna ceva de rau despre Independenta,ori este rau intentionat,ori nu se pricepe la fotbal.Sunt din Dor Marunt si am fost la meciul de sambata si am vazut o echipa,care de departe mi-sa parut cea mai puternica,cea mai bine organizata dintre toate echipele din acasta serie. Au si conducere, au baza m,ateriala puternica si un stadion ce lasa cu gura cascata pe cine il viziteaza.Am mai niste spectatori cuminti si civilizati cum nu prea am vazut pe unde am umblat.Simbata urmeaza sa se joace derbiul judetean la Ciocanesti,dupa parerea mea ca si neutru cred ca gazdele acestui meci nu au nici o sansa,pentru ca Independenta are ce am enumerat la inceputul comentariului. Eu le urez celor doua echipe,suces si sa fie liniste pentru ca asai frumos sportul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sambata se va schimba liderul.Dunarea Ciocanesti o sa fie din nou pe primul loc, acolo unde merita sa fie si va ramana pana la finalul campionatului.O sa va dam multe...va batem urit.Mai bine nu va prezentati k o sa scapati mai ieftin, doar 3-0....ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos lucrus s-a intamplat la Independenta... Conducerea si echipa sunt un grup si asta se vede in teren

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt acolo cativa baieti extraordinari si ma refer la cei vechi care au stiut intodeauna cum sa ii primeasca pe cei noi si sa faca din ehipa un grup unit. respect zeciu condei,sica,cinaru,coman,mustata si ionut petcu bravo voua ati dat tot petru aceasta echipa si ati facut-o cea mai puternica.bafta sambata si ne vedem la mali

    RăspundețiȘtergere
  7. rog totii suporteri care tin cu venus,sa vina in numar cat mai mare si sa isi sustina favoriti.

    RăspundețiȘtergere
  8. ULTRAS BOYS VENUS8 mai 2013 la 15:56

    GURA MICA DUNAREA CIOCANESTI CREDETI CA NE ESTE FRICA DE COMENTARIILE VOASTRE CA NE DATI DE LA 3 IN SUS VEDETI SA NU VA LINISTEASCA BADEA CU VREO DUBLA SI SA INCEPETI SA PLANGETI DUPA CAMPIONAT...........ORICUM VOI NU AVETI FATA DE CAMPIONI ASA CA TOT VENUS VA IESI CAMPIOANA.......VA VENI SI UN AUTOCAR DE SUPORTERI SA INCURAJEZE ECHIPA SI VOM FI LANGA ECHIPA SI NU NE ESTE TEAMA DE VOI SI NOI VOM FACE LEGEA SI IN TRIBUNA SI IN TEREN O SA VEDETI ASTA SAMBATA .........FORTZA VENUS

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt un jucator mai in virsta de la Modelu,si cred ca ma pricep putin la fenomen si am vazut ambele echipe,diferenta mare in favoarea Independentei,lot mai copt si mai omogen ar fi o surpriza daca gazdele cistiga.Mai au si oamenii din spatele echipei care stie sa cistige(cind vor) un meci important.Pronosticul meu 1-3

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .