joi, 23 mai 2013

HAINE NOI PENTRU JUNIORI!

     Parcursul foarte bun al juniorilor antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu nu a trecut neobservat în comuna Independența. Astfel, Consiliul local a aprobat alocarea unei sume de bani pentru sprijinirea acestora, sprijin materializat în realizarea unui set de echipament de joc.
     Echipamentul a fost realizat din material de cea mai bună calitate, în cadrul unei unități specializate din România și rivalizează cu echipamentul achiziționat din Italia echipei de seniori.
    
    Adresăm mulțumiri Primăriei Comunei Independența și Consiliului local cu speranța acordării sprijinului către echipa Venus Independența și în sezoanele următoare!
     De asemenea, adresăm mulțumiri și domnilor Adrian Anghel și Bogdan Ivan pentru sprijinul acordat în realizarea în cele mai bune condiții a echipamentelor de joc!  

3 comentarii:

  1. IN ACEASTA LOCALITATE AM COPILARIT SI MI-AM FORMAT CARACTERUL, CARACTER CARE MA AJUTAT SA REUSESC IN VIATA. RESPECT PENTRU TOTI CODENII

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca un echipament ii incalzeste cu ceva .se vede interesul celor din conducere pt ei.la cel mai mic accident se descurca singuri si sunt pe cont propriu...NU CRED CA MI -AS LASA COPILUL SA JOACE PT ECHIPA VOASTRA SE VEDE CE ATI FACUT CU UN FOTBALIST AL ECHIPEI VOASTRE DE JUNIORI.PARINTI!
    NU VA LASATI COPII SA JOACE LA ECHIPE DE LA TARA .MAI BINE IN CURTEA SCOLII.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .