duminică, 10 martie 2013

START PERFECT !

VIITORUL PLĂTĂREȘTI (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori)  1-5   

     Prima etapă a returului a adus o victorie superbă a tinerilor jucători din Independența. A fost la final 5-1 la final, după 4 goluri marcate de golgheterul Voinea Răzvan și unul de vedeta echipei - Minea Marius.
Minea Marius
Partida a fost la discreția Venusului care a dat dovadă de forță, spirit de sacrificiu și valoare superioară adeversarului.
     Cum era firesc au existat și momente hilare: ratările monumentale ale lui Chiriță (mult mai bun pe sinteticul din curtea școlii), maniera de arbitraj a unui mic clovn care se lăuda că doar el are ecusonul FIFA, FRF, AJF, etc, dar care nu știa să numere 9 m la o lovitură liberă, precum și trecerea prin vecinătatea stadionului a trenului cu blatiștii de Oltenița.
     Finalul meciului a fost savurat de către Dan Giurcan și Lili Radu la o porție copioasă de fructe exotice și un cocktail alături de două frumoase dansatoare aduse special din cantonamentul de la Brezoi.

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un meci bun tinand cont de pauza din iarna.Multumit de daruirea de care au dat dovada si de disciplina din teren.Bravo lor si felicitari pentru victorie.In legatura cu dansatoarele ai fost informat gresit,pentru ca au fost trei nu doua.

    RăspundețiȘtergere
  4. am filmarea , nu sunt din brezoi , fetele sunt Mălaience 100% .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .