luni, 25 martie 2013

COPIII DE AUR !

Bălașa Gabriel
     Ziua de sâmbătă, 23 martie 2013 a fost una prolifică pentru fotbalul din Independența. Pe lângă victori echipei de seniori Venus Independența în fața rivalilor din Modelu, a atras atenția o altă performanță extraordinară. 
     Elevii școlii generale George Vâlsan din comuna Independența, coordonați de către profesorul Marius Lucan, au câștigat Olimpiada Națională a Sportului Școlar - faza județeană.
     În ziua de joi, 21 martie 2013, pe terenul sintetic din comuna Independența, s-a desfășurat faza I - intercomunală. Școlarii din Independența au câștigat lejer înregistrând următoarele rezultate: Independența - Cuza Vodă 3-0, Independența - Grădiștea 2-0, Independența - Ciocănești 2-0.
     Sâmbătă, 23.03.2013, în sala de sport a Școlii nr. 11 din Călărași s-a desfășurat Faza a II-a - județeană. Tinerii jucători din Independența au învins în semifinală Dâlga, scor 4-3.
Minea Marius
     Finala au disputat-o împotriva elevilor din Borcea, iar la finalul timpului regulamentar scorul final a fost 2-2. La loviturile de departajare Independența a câștigat cu scorul de 3-2, urmând să reprezinte județul Călărași la etapa zonală ce se va desfășura la data de 30 martie 2013 la Slobozia.
     Vedetele echipei noastre au fost Bălașa Gabriel (golgheterul echipei) și Minea Marius, componenți ai echipei de juniori Venus Independența
Marius Lucan: Sunt bucuros pentru copii și îi felicit. Au jucat foarte bine, iar finala a fost una extraordinară, cu multe răsturnări de scor.

FELICITĂRI COPIILOR DIN INDEPENDENȚA, FELICITĂRI PROFESORULUI MARIUS LUCAN PENTRU PERFORMANȚĂ ȘI MULT SUCCES ÎN ETAPA ZONALĂ DE LA SLOBOZIA!


6 comentarii:

  1. bravo copii! felicitari prof. Lucan!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari copii dar sfatul meu este sa va duceti undeva mai sus si sa nu invatati lucrurile urate de la conducerea echipei de seniori bv voua

    RăspundețiȘtergere
  3. Terminatule nu amesteca copiii in obsesia ta fata de Venus. Trebuie sa faci distinctie intre echipa scolii (despre care se vorbeste aici) si Venus Independenta. Dar tu urasti tot ce insemna Independenta, nu doar echipa de fotbal - frustratule. Nici macar nu crezi ce spui in acest comentariu cand ii feliciti. esti un anonim fals.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo copii! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo copiii si bravo marius luncan.

    RăspundețiȘtergere
  6. intotdeauna scoala din independenta a fost in top la fotbal,la clasele 1-8.nimeni nu poate contesta asta.provoc pe cineva sa spuna ceva contrar.nici macar cei de la dunarea nu le-aau facut fata.repet,asta la nivel de scoala generala.restul...venus cu treaba lor,copiii,la fel.este incorect sa spunem sa nu se gandeasca la Venus.daca intrebam orice copil ce iubeste fotbalul(din localitate) vom vedea ca viseaza sa joace la ''seniori''.respect pt copiii acestia.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .