marți, 19 martie 2013

MAREA JUMULEALA !



                             VENUS INDEPENDENTA - Cs. Curcani 9-0
                            (Oprea Adi 5 , Baraitaru , Voinescu , Gh. Badea)

Sambata campioana judeteana astepta vizita celor din Curcani pentru a doua etapa a returului. Odata ajunsi la Independenta oltenitenii si-au dat seama ca au uitat ceva acasa (juniorii) . Vazand tribuna oficiala plina , suporterii Venusului cantand din peluza, gazonul impecabil, oaspetilor le-a venit si pofta de fotbal insa li s-a taiat dupa numai 50 de secunde de la primul fluier, atunci cand Oprea Adi a transformat penalty-ul scos de Voinescu .
Pana la pauza s-a mai inscris doar o singura data , Gabi Voinescu urcand scorul la 2-0 cu un sut puternic de la distanta la firul ierbii stabilind si scorul primului mitan.

A doua repriza a fost una de cosmar pentru echipa ce reusea sa incurce in tur campioana, scotand un rezultat de egalitate la Curcani. Rand pe rand golurile picau in plasa nefericitului portar advers.
Au marcat Mihai Baraitaru, Gheorghe Badea si Oprea Adi cel care cu inca 5 reusite in acest meci a ajuns la o fabuloasa cifra de 10 goluri in doua meciuri.

S-a terminat la o diferenta neverosimila de 9 goluri asa cum Venus ne-a obisnuit sa marcheze la foc automat pe teren propriu, devenind astefel echipa cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din liga calaraseana.



Etapa viitore Venus va juca la Calarasi in campania echipei din Modelu, intr-un meci care ne-a obisnuit cu titulatura de derby juetean. Pana la aceasta partida detinatoarea cupei si a campioantului va juca in cupa la jumatatea saptamanii cu Unirea pe terenul echipei de liga a 5-a de la ora 15.00

4 comentarii:

  1. Unde joaca Unirea?Cine este Unirea?O sa-i batem la fel ca anul trecut!Comentarii rautacioase pentru k v-ati crezut deja in semifinalele cupei, dar a-ti uitat k in ultimii 4 ani doar o data a-ti castigat in fata lor in campionat si o data in cupa, in rest egaluri.Sa nu mai amintesc acum 2 ani cand v-au dat 3-0 FARA DREPT DE APEL.Nu contest valoarea echipei Venus pentru k dak nu erati echipa buna nu castigati atatea campionate, cupe si baraj, dar in meciurile cu Unirea mereu a-ti avut probleme.Succes in campionat.(jucator Unirea)

    RăspundețiȘtergere
  2. taranetilor stati dracu potoliti, zici ca ati iesit din grupele eufa asa va bucurati .. aici discuta pe acest blog de liga a 4a , de titluri , promovari si cultura fotbalistica ceea ce voua va lipsesc in totalitate primitivilor . mai duceti va dracu cu unirea voastra

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si mult succes in continuare! Riciu

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes Venus Independenta juniori si seniori in meciul cu modelu!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .