duminică, 31 octombrie 2010

"VENUS ISI UCIDE FARA MILA SORA MAI MICA !!"



           POTCOAVA - VENUS 1-6
(Luta / Petcu I , Furdui , Cinaru , Oprea A , Mustata ,Gh. Dani)


Meciul disputat sambata era asteptat cu sufletul la gura de toti degustatorii de fotbal din comuna Independenta. Care mai de care, cu sulite si trambite isi facea aparitia la stadion inainte cu jumatate de ceas pana sa inceapa meciul. Pe teren se incalzeau doua echipe, cele mai dragi comunei. De-o parte echipa gazda, Potcoava, o echipa mica, la inceput de drum, dar foarte ambitioasa sa-si vada ingenunchiata pentru prima data in istorie, sora mai mare si totodata mentora sa de-o viata. De cealalta parte se vedea la incalzire, echipa unei mari iubiri, VENUS. Briliantele antrenate de Ilie Zeciu pareau foarte montati inca de la miscarile de incalzire, parca injectati cu serul succes din partidele anterioare.
Odata inceput meciul, au fost uitate toate prieteniile existente intre cele doua formatii, jucandu-se cu o ardoare iesita din comun. S-a terminat groaznic pentru Potcoava, incasand gol dupa gol, privind din genunchi cum "Big Sister" ii aplica croseu dupa croseu ramanand fara suflare. Rezultat final 1-6 in favoarea liderului seriei C, certa candidata la barajul pentru accederea in divizia C la sfarsitul acestui an competitional.

Venus incepe astfel : Condei - Benone, Cinaru, Coman (cpt) , Mustata - Oprea G, Gani , Furdui, Oprea Aurelian - Oprea A. , Petcu I.
Au mai intrat : Gh. Dani<->Gani , Popa<->Petcu I , Oprea G<->Petcu M. , Visan<->Coman

GOLURILE PARDIDEI :
Min. 6` - Oprea Aurelian isi face loc in banda stanga, reusind sa trimita o centrare excelenta in fata portii acolo unde-l gaseste nemarcat pe Ionut Petcu, acesta din urma pune capul bine si modifica tabela inca din startul partidei. Asadar 0-1 !
Min. 43` - O minge respinsa de un aparator advers, ajunge in 20 de metri la Furdui, care isi face o preluare buna si expediaza un sut cu ristul direct in plasa laterala fara niciun fel de sansa pentru portar, semnand astfel desprinderea dar si primul sau gol oficial in trcoul Venusului. 0-2 !
Min. 58` - Benone executa un corner cu o finete de bijutier, punandu-i mingea pe cap in 8 metri lui Cinaru care trimite plasat in poarta, facand tabela sa arate un scor de neprezentare. 0-3!
Min. 67` - Acelasi Benone, nu se invata minte si mai trimite o centrare perfecta din corner, de data asta detinatarul fiind Oprea Adi care reia splendid la coltul lung cu capul, mingea acestuia poposind la vinclul portii si urcand scorul la 0-4 !
Min. 75` -  Mustata are si el o trasarire de orgoliu trecandu-si si el numele pe lista marcatorilor, trimitand cu latul in poarta o minge din 10 metri, dedicandu-i golul inscris antrenorului sau Ilie Zeciu. 0-5 !
Min. 76` - Potcoava isi salveaza onoarea imediat dupa incasarea golului cinci, dupa o balbaiala in lant a apararii briliantelor. Gol inscris de fostul component la Venusului, Luta cu un sut la firul ierbii.
Min. 86` - Oprea Adi face pe servantul si-l angajaza pe Gh. Dani cu o pasa excelenta peste apararea adversa lasandu-l singur cu portarul, acesta suteaza din drop, sec la coltul lung modificand tabela pentru ultima oara. Asadar 1-6 !

De remarcat este faptul ca la sfarsitul meciului, in vestiarul briliantelor s-a auzit scandarea, "Sa vina banii, Sa vina banii ", jucatorii Venusului facand aluzie la declaratia data de Ion "Slick" dupa etapa precendenta, atunci cand a promis o suma consistenta de bani briliantelor daca acestea inving la mai mult de trei goluri in derby-ul comunal.

"Am jucat serios, asa cum trebuia tratat un meci de genul acesta. Nu plusez cu nimic peste primelele lor de joc, n-am promis niciodata un asemenea gest, mi-au fost puse vorbe in gura. Ii felicit pe jucatori." - a declarat celebra aripa a Venusului din anii 80`, Ion "Slick".

"Nu ma surprinde cu nimic scorul, suntem liderii seriei, trebuie sa ne respectam in fiecare meci blazonul si sa invingem la scor. Ma bucur ca marcheaza aproape toata echipa, asta e semn bun. Urmatorul meci il aveam contra ultimei clasate, trebuie sa imbunatatim considerabil golaverajul. " -  spunea la sfarsitul meciului Ilie Zeciu.

5 comentarii:

  1. nu pulseaza cu nimeni peste primele lor de joc..mai mult au primit prime de joc pentru acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Media / Ilie Zeciu vine în această seară la emisiunea Sport la Dunăre

    RăspundețiȘtergere
  3. Nene, sa nu divulgi din secretele noastre.. lasa i sa se chinuie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. lasati va ba .. chiar nu vedeti ca n aveti adversar ?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .