miercuri, 6 octombrie 2010

VEZI POVESTEA LUI "MOTORINA", GOLGETERUL VENUSULUI !!

Joaca la Venus , il cheama Oprea Adi, om de baza in echipa lui Ilie Zeciu, un pion important in scheletul echipei. Are un inceput fulminant de campionat fiind golgeterul Venusului cu 6 reusite in tot atatea partide.

S`a nascut in satul Bogata acum 21 de ani iar putina lume stie ca, practic s-a nascut cu undita in mana, a doua sa meserie dupa cea de fotbalist. Timpul liber si-l petrece pe malul apei, acolo unde reuseste performante la fel de mari ca cele de pe terenul de joc.
Este recunoscut sub numele de “Motorina”, porecla data chiar de fratele sau mai mare.
A bifat cateva jocuri la divizia B, fiind junior in teren pentru echipa Prefab Modelu doar temperamentul sau coleric a facut posibila despartirea de echipa patronata de Marian Milut. S-a intors la echipa din comuna sa natala, Gradistea, acolo unde a cunoscut satisfactia de campion judetean in anul 2008 , invingand de unul singur in finala judeteana chiar viitoarea sa iubire, Venus Independenta, atunci cand a marcat un gol splendid de la 25 de metri. Au pierdut la baraj dar pentru pretentiile Dunarii Gradistea era deja o performanta inegalabila.
In 2009 a ajuns la Venus la pachet cu fratele sau, jucand un sezon pentru gaben-albastrii, cu evoltii notabile pe intregul campionat dar ratand barajul de promovare cu echipa in dauna celor din Ulmu.
In martie 2010, Oprea Adi era “furat” din curtea Vensului de catre oficialii Dunarii Calarasi si legitimat la divizia C. Folosit in prea putine jocuri, o accidentare la inghinali tinandu-l departe de teren, Oprea Adi n-a mai dorit sa continue la echipa lui Vali Petrescu iar inaintea inceperii acestui sezon, Venus da lovitura si-l repatriaza pe “Moto” , acesta refuzand oferte tentante doar pentru a juca la Venus, o miscare foarte buna facuta de oficialii Independentei, la insistentele antrenorului.
Acum Oprea Adi rasplateste increderea acordata prin evolutiile sale, marcand gol dupa gol in campionatul judetean, tinand Venus pe primul loc cu victorii pe linie.

“Sper ca la sfarsitul sezonului cand se trage linie, sa am peste 25 de goluri marcate iar noi sa ne vedem in sfarsit promovati in divizia C, lucru la care ne gandim in fiecare zi. Ma bucur ca lumea este multumita de mine, sper sa nu-i dezamagesc nici pe viitor” – a declarat Oprea Adi pentru site-ul nostru

7 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .