sâmbătă, 2 octombrie 2010

AGENTII 007 ! AVANTUL, O PIETRICICA PREA MICA PENTRU A DARAMA BRILIANTELE !!

   Avantul - VENUS 0 - 3
( Motorina , Popa , Mustata )

De ce 007? .. foarte simplu. Venus si-a castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, sapte la numar. De data aceasta a venit randul celor din Pietroiu sa simta pe pielea lor ce inseamna sa joace contra liderului, briliantele castigand lejer cu scorul de 3-0 pe terenul Avantului. Singurele probleme avute de echipa condusa de pe banca de Ilie Zeciu au fost doar cele legate de fair-play`ul gazdelor, care de fapt nu a existat niciodata la Pietroiu, deplasare ce seamana izbitor de mult cu infernul din Kosovo de pe vremuri. Cu toate acestea, briliantele si-au vazut de joc, unde la finalul celor 90` de minute au aflat ca s-au distantat si mai mult de urmaritoarele sale, la 5 puncte de locul doi.

Venus incepe astfel : Craciun – Visan , Gani , Coman(cpt) , Benone – Gh. Daniel , Oprea G. , Furdui , Oprea Aurelian – Popa , Oprea Adi.

Au mai intrat : Petcu I.<->Oprea Adi. , Mustata<-> Petcu I. , Petcu M.<->Gh. Daniel

Min. 10` - Gazdele sunt aproape de deschiderea scorului atunci cand atacantul celor din Pietroiu scapa singur in unghi cu Sica, acesta din urma reusind sa intervina la picioarele adversarului, retinand in doi timpi.
Min. 16` - Sut Oprea Adi putin pe langa poarta gazdelor din 20` de metri.
Min. 25` - Oprea George il lanseaza cu o pasa excelenta pe Oprea Aurelian, scapa acesta pe partea stanga, intra in careu acolo unde este faultat grosolan de la spate iar centralul dicteaza penalty si doar galben pentru “agresor”. Executa fara emotii Oprea Adi, taticul fazelor fixe, deschizand scorul pentru Vennus. 0-1 !
Min. 35` - Avantul rateaza dintr-o pozitie buna, sutul “pietroianului” din 16 metri, trecand mult peste poarta.
Min. 40` - Venus trece pe langa majorarea avantajului atunci cand Oprea Aurelian reia din volee peste poarta din pozitie clara.
Min. 60` - Acelasi Oprea Aurelian din 8 metri suteaza in portar , scapat singur cu acesta dintr-o faza bine gandita de briliante.
Min. 65` - Petcu Ionut este faultat grav, fara minge la centrul terenului , iesind in lacrimi pe brate de pe “gazon” , nemaiputand sa continue jocul .
Min 70` - Popa Bogdan inscrie cu spitul din 6` metri, continuand seria buna inceputa prin golurile de la Roseti si reuseste dublarea avantajului la capatul unei faze luate pe cont propriu de neobositul Oprea Aurelian.
Min. 80` - Oprea George trimite o centrare perfecta in fata portii, de unde Mustata aflat singur cu portarul, reia din volee in bratele acestuia.
Min. 90` - Popa Bogdan dribleaza doi adversari , scotandu-i usor din joc si trimite elegant pentru Mustata, care din 10 metri reia violent cu stangul din drop, radicand scorul la 3-0 in favoarea briliantelor si pune capat jocurilor slabe ce-l urmareau in acest inceput de sezon.


“Mi-a fost teama de acest meci. Nimeni nu castiga usor aici. Veneam dupa o revenire senzationala cu Roseti iar potenta noastra fizica nu era una excelenta, am stiut sa ne dozam perfect efortul si am invins fara emotii. Ma declar fericit!” – a declarat Ilie Zeciu.

“Ma bucur ca am marcat, aveam mare nevoie de acest gol pentru a capata incredere pe viitor. Ne-am impus lejer, doar suntem Barcelona judetului, liderul autoritar al seriei.” - a tinut sa precizeze Mustata Florin la sfarsitul meciului.

6 comentarii:

  1. Pe aici nu se trece .. pare sa spune apararea Venusului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ilie Zeciu: “Mi-a fost teamă de acest meci„
    http://sportcalarasean.ro/archives/2660

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo baieti felicitari. Acolo chiar este Kosovo. Ce s-a intamplat cu Ionut? Ceva grav? Succes sambata ! Sper sa vad o noua victorie.
    P.S. Bravo Musty ai spart gheatza!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Ionut , m`a ambitionat indeajuns discutia dintr noi de atunci .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionut are o entorsa ..piciorul arata destul de urat. sper sa se recupereze in scurt timp pentru ca e mare nevoie de el. Nu e de mirat ce se intampla acolo, la fel a patit si Zorro acum 2 etape, trebuiesc luate masuri !

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .