marți, 17 august 2010

CANTONAMENT REUSIT.. TIKY-TAKA DE "COADE"


VENUS IMPUNE RESPECT IN MUNTI !!


Briliantele au sosit duminica seara din mini-stagiul de la munte acolo unde si-au aranjat trei amicale foarte interesante. Oltenii au vazut pe pielea lor ce inseamna cu adevarat sa ai in fata o echipa ce se bazeaza foarte mult pe stilul Spaniei, tiky-taka de Independenta. Briliantele lui Ilie Zeciu au facut demonstratie de forta in toate cele trei meciuri avute, rezultatele deomonstrand asta :

Vineri 13.08.2010 Fc. Malaia – Venus 1-5 (Dani 3, Riciu , P. Madalin)

Sambata 14.08.2010 Fc. Brezoi - Venus 0-1
(Dani)- meci disputat la ora 11.oo

Tot sambata, dar la ora de seara 18.oo Csm Rmn. Valcea II – Venus 1-3
(Motorina, Boba 2 )

Vazand aceste rezultate si jocul in sine, in ultima seara (Sambata), bossii Venusului s-au gandit sa rasplateasca evolutia echipei printr-o petrecere organizata la hotelul unde diamantele din Indepenenta au locuit timp de trei zile. Ca de fiecare data cand vine vorba de Venus, voia buna a fost la capacitate maxima, briliantele incingand atmosfera si starnind curiozitatea trecatorilor. Nici scouter-ul Venusului nu s-a lasat mai prejos, aruncand cu dedicatii picante pentru elevii sai, elevi ce spera sa-i indeplineasca visul anul acesta, acela de a promova.

LA MULTI ANI !!

La ora 00.oo s-a declansat fiesta, apogeul distractiei atunci cand Visan Razvan Marian si Craciun Marian (Sica), de Sf. Maria, si-au sarbatorit ziua de nume, fiind aclamati si felicitati de fiecare jucator si membru din staff-ul tehnic in parte.
Petrecerea Venusului i-a lasat cu gura cascata pe cativa din adversarii lor din jocurile amicale disputate, o parte din ei venind la petrecere cu gandul sa mai stea cateva clipe in apropierea elevilor lui Ilie Zeciu.
“Vad ca le au si cu spritzul, nu stiu daca-s tatici la bautura dar stiu un singur lucru cert , SUNT FOTBALISTI ADEVARATI, am simtit-o pe pielea mea” - a declarat un adversar din cantonamentul Venusului.

La plecarea spre Calarasi, angajatii hotelului pareau destul de abatuti din cauza plecarii echipei, tindand sa precizeze ca a fost o onoare pentru ei sa se afle alaturi timp de trei zile , echipei din Independenta.

“Ma bucur ca s-au simtit bine la noi, niste oameni extraordinari, ii asteptam in urmatorul an cu un teren de pregatire ultra performant chiar in fata hotelului, asta e promisiunea mea pentru ei” – a declarat patronul localului din Brezoi.

La ora 20.oo briliantele au sosit acasa dupa opt ore de mers cu autorcarul. Scouter-ul Venusului a tinut sa precizeze urmatorul lucru :
“A fost un cantonament pe deplin reusit. Am jucat trei meciuri tari, jucatorii s-au exprimat excelent, toata lumea a fost si este multumita. Acum sa asteptam meciurile oficiale pentru a forta mult dorita promovare. ”

2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .