duminică, 22 august 2010

PUSTII LUI ZECIU CONTINUA SPECTACOLUL !!


VENUS CONTINUA SERIA EXCELENTA !!


Sambata, pe terenul din Potcoava a avut loc primul tur al “Cupei Romaniei”, acolo unde sortii au fost blanzi pentru Venus si i-au dat ca adversar direct pe sora sa mai mica, Victoria Potcoava, echipa aflata in pragul desfiintarii.
A iesit un meci spectaculos, cu multe goluri si alte uriase ratari de ambele parti, partida terminandu-se cu un scor usturator pentru formatia gazda , 1-6 in favoarea Venusului.

Min. 26` - “Motorina” patrunde in careu acolo unde este faultat de un adversar, rateaza, lovind bara de la punctual cu var.

Min. 42` - Centrare Boba de pe partea dreapta, mingea se respinde la 16 m. acolo unde “Motorina” nu sta pe ganduri si-l executa pe portarul advers cu un rist perfect. 0-1 !!

Min. 50` - Surpriza, Potcoava reuseste egalarea dintr-o naivitate iesita din comun a lui Mustata ce pune pe tava golul reusit de potcovari. 1-1 !!

Min. 60` - Intrat de doua minute pe teren, Petcu Ionut reuseste un demi-volee de toata frumusetea din 20 m. lasand portarul advers fara nicio reactie. Asadar 1-2 !!

Min. 63` - Dani reuseste un lob peste apararea Potcoavei acolo unde-l gaseste nestingherit pe Boba, acesta din urma urcand scorul la 3-1 dupa un sut la coltul lung cu stangul.

Min. 78` - Dani, face scurt un adversar, isi potriveste mingea pe piciorul drept si din 23 m. reuseste o folia-seca in toata splendoarea ei, mingea poposind la incheietura barelor, scorul urcand la 1-4 !!

Min. 80` - Dupa multe tentative, Cinaru reuseste si el golul la o balbaiala in careu dupa un corner batut bine de juniorul Madalin. 1-5 !!

Min. 87` - Ramas singur cu portarul dupa o pasa exemplara data de Georgica , Petcu Ionut il executa pe portar reusind dubla si schimband din nou tabera, la 1-6, totodata si scorul final.

Briliantele reusesc o victorie facila, asteptata de toata lumea tinand cont de lotul actual al Venusului. Acum diamantele lui Ilie Zeciu asteapta linistita aflarea adversarului din turul doi al cupei.

“Ne bucura cresterea in joc de la un meci la altul, o crestere ce se vede cu ochiul liber, oricum asta e si menirea noastra de cand ne-am infiintat, sa facem spectacol pe unde ne ducem, sa bucuram ochiul spectatorului. Trebuie sa fim in continuare seriosi si sa debutam cu dreptul si-n prima etapa de campionat, pana la urma campionatul este scopul nostru principal” – a declarat pentru site-ul nostru Ion Radu, conscut de oamenii fotbalului sub pseudonimul de “Nea` Ion Slick”.

De remarcat este faptul ca trupa de copii 96`-99` a Venusului, antrenata de meseriasul Dan Giurcan, a surclasat cu scorul de 7-1 formatia Dunarea in cadrul unui turneu gazduit la Calarasi acolo unde viitoarele diamante au ciuruit echipa antrenata de Gheorghe Alexandru (Sandu), aspru certat la capatul partidei de presedintele echipei de pe malul Dunarii, Sima.
Pentru Venus au marcat : Minea Marius, Tudor Catalin(2), Bratu George(3) si Dumitrache Alexandru.

“Jucatorii mei s-au daruit total, am facut un meci de exceptie, nu sta la indemana oricui sa invinga Dunarea la ea acasa cu acest scor dezolant, tinand cont ca nu avem niciun fel de pregatire fizica. Felicit din plin jucatorii mei “ – a declarat Dan Giurcan, descoperitorul de briliante.

3 comentarii:

  1. felicitari Venus ptr victorii, atat seniorii cat si junii !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Independența, Barcelona județului!
    citeste pe: www.sportcalarasean.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. A avut dreptate editorul blogului ca Petcu Ionut a fost omul meciului,caci el a desprin scoru de la 1-1 la 2-1 pt. codeni plus ca si el a inchis recitalul...Bafa in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .