luni, 2 august 2010

ZAREA A ADUS LA CUZA VODA "FARMECUL VIETII"


AMICAL SPECTACOL !

Venus a fot poftita sambata la Cuza Voda pentru un amical cu echipa din localitate, iar cand e vorba de spectacol de bun gust, e vorba de Venus iar oamenii s-au inghesuit sa asiste, sa vada pe viu briliantele din Independenta pe care Zarea le infrunta.
S-a terminat 2-2, cu cu rasturnari spectaculoase de scor, penalty ratat si multe alte faze de-o calitate rara la care au contribuit cele doua echipe.
Briliantele Venusului au smuls ropote de aplauze pe parcursul intregului meci, noile achizitii tinand sa demonstreze ca oficialii Independentei nu s-au inselat cu nimic atunci cand au facut mari eforturi pentru a-i transfera la cea mai iubita echipa din Jud. Calarasi.
Golurile Venusului au fost marcate de “Motorina” cu doua executii fara cusur, in vinclul portii, fiul risipitor al Independentei, intors dupa o jumatate de an la Venus, timp in care a respirat aierul tare al ligii a III-a.

“A fost un antrenament cu public reusit, inainte de a incepe campionatul. Echipa s-a comportat bine, cu mici greseli dar ii inteleg, vin dupa o pauza mare. Apreciez si jocul noilor veniti, s-au integrat perfect in sistemul nostru, sunt sigur ca ne vor ajuta san e ducem visul pana la capat, acela de a promova” – ne`a declarat antrenorul Ilie Zeciu .

15 comentarii:

  1. ce jucatori ati adus dak ati facut 2-2 cu zarea?
    va spun eu NISTE PANARAME;

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e adevarat dinule,un castig este motorina,cu restul sunt de acord cu tine

    RăspundețiȘtergere
  3. tinem sa anuntam ca a fost un meci amical .. noi stim ca sunteti invatati cu Venus sa castige pe linie, dar totusi a fost meci de pregatire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinu, nu`i nimic, se trateaza si invidia ..

    RăspundețiȘtergere
  5. In meciurile amicale conteaza mai putin rezultatele, dar nu aveti de unde sa stiti daca nu ati jucat fotbal decat pe maidan. Sunt 2 baieti de la Ostrov care reprezinta un castig si revenirea lui motorina este de asemenea un mare castig pentru echipa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...din nou au inceput sa posteze comentarii looserii si frustratii. Ce treaba aveti voi cu Venus mai "cunoscatorilor"? nu ne intereeaza parerile voastre si nu vrem sa le mai auzim. Sunteti dupa cum am vazut niste "anonimi". Succes Venus in noua editie de campionat dar un lucru ramane cert: fara pregatire suplimentara (cel putin 2 antrenamente pe saptamana) nu se prea poate realiza performanta. Aici ma refer la castigarea meciului de baraj pentru liga a III-a, daca se ajunge pana acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. lasa ca voi va pregatiti la bar,acolo jucati cel mai bine. NOROC

    RăspundețiȘtergere
  8. dar ce se intampla cu linia voastra de fund(fundasi) ca am vazut ca nu-i mai aveti pe acei baieti de anul trecut sau ati adus alti.bafta in noul sezon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu se intampla nimic,sunt ai nostri in continuare, au lipsit meciul asta atat. Ei sunt titularii acelor doua posturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. cel mai tare atacant din serie5 august 2010 la 18:54

    oricum aveti cei mai puscarii fundasi centralii din serie.eu sunt atacant si stiu ce vb,asa ca mai baieti aduceti alti daca vreti sa ajungeti undeva sezonul asta.adevarul ca aveti cuplul ideal unul e mic,gras si fara par iar altul inalt,slab si cracanat.

    RăspundețiȘtergere
  11. pe calculator joci tu fotbal?.. sau in realitate?.. trezeste`te pustiule.

    RăspundețiȘtergere
  12. bai "atacant de tara" cand cocheta ala "mic si gras"cu loturile nationale de juniori si cu divizia b tu sune-ai"mami,mami imi creste par la puta

    RăspundețiȘtergere
  13. tinand cont ca zarea cuza voda este nou infiintata,a fost un rezultat bun chiar foarte bun pentru ei deoarce se prezentau in fata unei echipe cu spernate foarte mari la promovare...SUCCES CUZA-VODA...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .