joi, 19 august 2010

NICIODATA SINGURI !!




MEMBRII SITE-ULUI NOSTRU N-AU PUTUT STA DEPARTE DE BRILIANTE SI AU ALES SA FACA DEPLASAREA IMPREUNA CU ECHIPA IN STAGIUL DE LA MUNTE PENTRU A SURPRINDE SI CULEGE INFORMATII CALDE CHIAR DE LA FATA LOCULUI. PENTRU CA VENUS ISI RESPECTA FANII, IAR NOI CITITORII AM CAZUT DE COMUN ACORD PENTRU A POSTA PE SITE CELE MAI INTERESANTE POZE SURPEINSE DE NOI IN CANTONAMENTUL DIN JUDETUL VALCEA !





(click pentru a mari poza)

10 comentarii:

  1. in locul la antrenor, l-as fi lasat pe banca pe benone asta.. parca joaca numai pentru poze.

    RăspundețiȘtergere
  2. aloo..copile, cand pustiu` asta juca pe la C , d`abia aparuse fifa 2005 .. asa ca ai grija..

    RăspundețiȘtergere
  3. Musty, lasa-l frate ca nu stie ce zice. Fiecare are dreptul la o parere, dar daca unii nu au trecut de granita de la canton..ce sa le ceri ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru rezultatele din cantonament si mult succes in noul sezon. Este totusi o mica problema: se pare ca unii componeneti ai echipei se cred deja prea "fotbalisti" in comparatie cu altii, ceea ce nu este bine pt. atmosfera. Grija mare, sunt multi care au jucat in liga a 2-a sau a 3-a si nu au comentat in fata celor ce nu au avut aceasta sansa. Asa ca unii trebuie sa-si vada de munca si sa nu dea indicatii, nici ei nu prea au experienta sau meciuri in picioar(pentru asata exista antrenor parca)

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un pic exagerat termenul de "fotbalisti" la nivelul acesta, sa fim seriosi. Consider ca fotbalisti sunt la tv, probabil unii dintre noi au avut ocazia sa joace cu ei (fara sa dam nume), dar este o diferenta mare incepand de la lovirea mingii si pana la a fi un profesionist adevarat. La liga a 4-a se joaca mai mult din pasiune pentru fotbal, dar nu poti trai din asta. Asa ca pentru cei care isi dau cu parerea in spatele anonimatului este destul de usor sa scrii de la o tastatura si sa nu faci nimic, daca erai acolo in teren aveai sa vezi altfel lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorbesc de "fotbalisti" nivel liga a 4-a, nu cred ca era nevoie sa fac precizarea. Oricum de multe ori nici la tv nu sunt fotbalisti...a fi la fata locului si a vedea unele meciuri amicale nu este important sau relevant, sa vedem acum cand incep cele oficiale ce fac baietii care au inceput sa se creada mai fotbalisti decat altii. Inca o precizare. Nu sunt de acord cu cei ce nu-si scriu numele la comment-uri si nici nu trebuie luati in seama (raman niste anonimi), dar unul care nu a trecut de granita de la canton poate juca fotbal mai bine decat unul care a trecut-o. Sau, ca sa glumim putin, poate nu a mers spre canton si a mers in directie opusa ..spre capitala

    RăspundețiȘtergere
  7. sa vorbeasca evolutiile noastre, nu noi .

    RăspundețiȘtergere
  8. Parca maseur-ul joaca la Potcoava...nu??

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .