duminică, 1 aprilie 2012

ECHIPA LUI ZECIU SAU PRECIZIA CEASULUI ELVETIAN !

                       Conpet - VENUS 0-5
       (Piron 2 , Teodorescu , Gheorghe , Tanasescu)


Sambata a fost randul celor din Stefan cel Mare sa dea piept cu colosul din Independenta. Ilie a folosit o garnitura de start relativ noua, folosind din primul minut jucatori ce au evoluat mai putin ca titulari in acest sezon. Respectandu`si blazonul , Venus s-a impus lejer cu scorul de 5-0 ramand pe primul loc asteptand cele doua meciuri consecutive cu Soimii Unirea (miercuri cupa , sambata campioant) , echipa ce pare a fi un adevarat complex al Independentei de cand Unirea a promovat in liga a 4-a.

Golurile partidei :

Min. 20` - Piron deschide scorul trimitand cu calcaiul in plasa dupa o centrare perfecta a lui Constantin.
Min. 30` - Teodorescu urca scorul la 2-0 dupa un sut exploziv din 10 metri.
Min. 63` - Piron reuseste dubla dupa o faza in care Venus a legat 22 de pase pana sa ajunga la poarta.
Min. 68` - Gheorghe isi rasplateste in sfarsit antrenorul si isi trece in cont primul gol in tricoul In pendentei de la aducerea sa la club. "Barosanul" asa cum e numit de colegi spera sa fi spulberat toate ghinioanele odata cu acest gol.
Min. 80` - Tanasescu inchide tabela cu un lob frumos de la 16`m , bifand astfel al doilea gol consecutiv de la transferul sau.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Craciun - Teodorescu , Cinaru , Radu , Tarabaseanu - Mustata , Munteanu , Porumbel , Constantin - Gheorghe , Piron
Au mai intrat : Catana<->Radu , Tanasescu<->Gheorghe , Oprea<->Piron , Iordache<->Mustata.

22 de comentarii:

  1. o manita si inca 15 ocazii rarisime de gol ratate de venus meci foarte bun facut de briliante dar de acum incolo incep meciurile tari acum sa vedem valoarea echipei forzaaaaaa venuuuuus

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce pisa nu a jucat deloc mai oameni? zeciu rade de voi dupa cum face echipa. iar il baga pe obositul ala de motorina care nu stie nimic si am auzit ca era si accientat. sau trebuie sa ia prima intreaga? respect venus pentru toate celelalte bucurii care ni le aduci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai spuneti voi de motorina de zeciu(barosanu)motorina e unul dintre ce-i mai buni jucatori ai venusului. un fan nu spune asa de un jucator sau de antrenor...fortavenus forta zeciu(barosanu)

      Ștergere
    2. Prietenasi eu am mai scris aici si va zic iar ca nu aveti antrenor. asta zice toata lunea in judet. pacat de investitii si de bani primarului.

      Ștergere
  3. ultras boys venus2 aprilie 2012 la 09:05

    fortza venus tot asa baietzi hai sa ii spulberam si pe unirea

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari pentru victorie. nu am fost prezent la joc, insa daca e adevarat ca pisa nu a jucat eu am speranta ca a fost menajat luand in considerare ca a fost un meci usor. nu trebuie sa uitam ca are o perioada foarte buna ce trebuie fructificata.
    clar motorina nu trebuia sa joace. o accidentare ca a lui cere macar 6 saptamani departe de teren. asta ca autoritate a antrenorului?!
    cat despre afirmatia lui "adversar" raspunsul este simplu: momentan zeciu este in obiectiv "PROMOVARE". daca aceasta e ratata rezultatul clar este demitere. parerea mea!!!!! la ce investitii exista nu are alta scuza. ca o interogatie retorica: ce puteau face alti antrenori cu investitiile acestea la momentul la care antrenau venus? ex Bogatu sau Andronache

    RăspundețiȘtergere
  5. alaturi de echipa mereu2 aprilie 2012 la 12:47

    mai oamenii buni nu mai dati in zeciu degeaba.meciul cu stefan cel mare era unul relativ usor si trebuiau bagati si jucatori care evoluasera mai putin.cat despre motorina a fost dorinta lui sa joace pt ca verdictul doctorului nu a fost chiar asa de grav.nu va mai dati cu parerea daca nu stiti adevarul.plus de asta au jucat totii jucatori care au fost pe banca pt ca asa e normal, binenteles in afara de pisa care a fost menajat pt urmatoarele jocuri care sunt foarte importante.vreau sa va spun ca atmosfera la venus este foarte buna si cred eu ca in campionatul asta obiectivul poate fi indeplinit.

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo lui zeciu pt ca a facut echipa cum a vrut el.sa vazut ca are autoritate si nu sa mai luat dupa doru si dupa slic.bravo tie zeciule,tine-o tot asa.asta inseamna sa te impui ca antrenor.adica sa faci echipa dupa cum consideri tu si sa nu mai pleci urechea la carcotasi.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai daca nu se ia dupa doru simion si radu ion,bulangii aia doi o sa il dea afara.

    RăspundețiȘtergere
  8. mustata pot sa stiu si eu formula de start.

    RăspundețiȘtergere
  9. Atmosfera la echipa este foarte buna, Ilie are parte de sustinerea intregii conduceri. El este cel care ia deciziile privind alcatuirea echipei asa cum este si normal. Nea Doru si nea Ion nu se mai implica in alcatuirea echipei, dupa cum ati vazut nici pe banca de rezerve nu au mai stat. Binenteles ca mai exista comentarii, nu poti multumi pe toata lumea. "Popa" sa stea linistit nu cei doi decid schimbarea antrenorului. Pentru Ilie important este sa-si atinga obiectivele: campioni judeteni si cel mai important castigarea barajului pt. promovare in liga aIII-a. Abia atunci se poate vorbi depsre demitere, demisie sau cum vreti sa-i spuneti. Dar la investitiile facute nu prea se accepta scuze nici in cazul pierderii unor puncte asa cum s-a intamplat in tur, in urma unor jocuri mai mult decat modeste. Cu asta cred ca toata lumea este de acord. Succes Venus in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. da-ia a-ti taiat din bani la jucatori mai venusilor ce va mai laudati atat ca faceti ca dregeti si bani ioc nici ghete in picioare nu au jucatorii vostrii voi nu vedeti sau nu vreti sa vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  11. apropo ce investitii ca nici jampiere nu aveti a-ti dat bani la toti respinsi din bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  12. Auzi ma tu esti dintre aia kre i am refuzat pt. k dadeau cu stangu n dreptu sau ti e nekz k joci pe 2cepe si un krtof. poponarule

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e bine ca de fiecare data cand veniti la meci sa vedeti pe venus, zeciu va trateaza cu curu`?
    Sa nu credeti ca Ilie nu stie cine ii vrea raul pe la coade. Mai aveti de asteptat pana ii veti lua locul foarte mult timp. Muie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fiind un joc relativ usor cu o echipa de pe fundul clasamentului , Ilie a incercat si alti jucatori titulari , jucatori ce au jucat mai putin in acest retur si nu a gresit deloc, ba chiar ia iesit foarte bine. A mai demonstrat o data ca are coloana vertebrala. Restul sunt povesti triste ce sustineti voi .

    RăspundețiȘtergere
  15. Mult succes la meciul cu Unirea!! Riciu.

    RăspundețiȘtergere
  16. mutumim RICIONE din afara poate revi la venus i-ti ducem lipsa

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce aveti fratilor cu Ilie?! Echipa a fost facuta in functie de adversar. Si la scorul afisat pe tabela mai putem comenta?? Multumesc Ionut pentru postarea pozelor cu juniorii.Superb!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .