duminică, 29 aprilie 2012

SAH MAT . ZECIU MUTĂ , VENUS CASTIGĂ !


                                                                Zarea -VENUS 0-2
                                                             ( Iordache , Tanasescu )


Sambata s-a disputat etapa XXIV-a . Venus se ducea in vizita la " diavolii " lui Capatana pe o caldura sufocanta.
Cu Furdui si Cinaru accidentati , Zeciu a gasit repede solutia si a introdus cea mai buna garnitura ce o recomanda o asemenea partida, o formatie ultra-ofensiva , lasandu`l cu cap pe Tanasescu pe banca , aceul sau din  maneca in partidele anterioare.
Dupa 15 minute de joc Venus  modifica pentru prima oara tabela cand Iordache preia o minge pe piept venita de la Constantin si suteaza napraznic in coltul lung neoferindu-i nicio sansa portarului advers. Asadar 0-1.
Jocul curge usor usor in directia dorita de campioni, foarte putine ocazii ivite pentru trupa gazda care se "multumeste" cu acest deavantaj minim.
Vine si minutul 70` atunci cand Zeciu inspirat inca o data il arunca in lupta pe "vulpoiul" Tanasescu care la cinci minute dupa intrarea sa izbuteste sa trimita mingea in plasa cu o lovitura de cap plasata din coltul scurt la bara a doua, lasandu-l fara replica pe Gk advers. Pana ca mingea sa poposeasca in plasa briliantele Independentei au facut nu mai putin de 10 pase dintr-o singura atingere. 0-2!
Venus mai castiga trei puncte mari fara a se intrebuinta prea tare , gandindu-se ca de acum inainte vor urma partide din 3 in 3 zile iar efortul jucatorilor trebuie dozat bine.
Miercuri , 02-05-2012 trupa din Independenta va da piept pe teren propriu cu Atletic , nu Bilbao ci Dorobantu intr-o partida intermediara contant pentru etapa XXV-a cu incepere de la ora 18.00. In tur "codenii": s au impus cu un neverosimil 1-10 pe terenul atleticilor.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Teodorescu , Radu , Catana - Constantin , Munteanu , Porumbel , Iordache - Piron , Oprea Adi
Au mai intrat : Petuc<->Iordache , Mustata<->Constantin , Lucan<->Radu , Tanasescu<->Piron

16 comentarii:

  1. Am fost la meci Sambata si am vazut ce s-a petrecut acolo... Zarea, o echipa modesta care a atacat cu un varf de 95 kg si care a dat impresia ca nu va da gol daca meciul tine pana pe 1 mai si Venus, o echipa care castiga si cand joaca prost...Zeciu este antrenor si la acest meci s-a vazut cand l-a introdus pe nr 17 in locul atacantului cu care incepuse si care era mana moarta, apoi nr 10care a urcat in permanenta si a creat spatii de joc ..Am fost un pic amuzat de faptul ca la prima schimbare de care mentionam, officialii clubului Venus au sarit ca arsi cand au vazut ca il baga pe 17...De aici deduc ca ei sunt paraleli cu fenomenul...Felicitari ILIE ZECIU

    RăspundețiȘtergere
  2. Oficialii de la venus au sarit k arsi pt. ca nr. 17era introdus prea tarziu iar din teren trebuia sa fie scos motorina nu piron. Motorina a fost mana moarta iar porumbelu i a dat pase doar lui. aia joak in interes personal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai Tomita nu te mai baga singur in seama,pentru ca oamenii din conducere sint toba de fotbal,cum bine tea tras de urechi suporterul care aremarcat exact situatia din teren.Daca tu ai party-pry pentru vreun jucator de la Venus,este treaba ta nu te mai baba in troaca,ca te maninca porcii.

      Ștergere
    2. Gogutule, ciocul mic...su nu vb cu oamenii care atarna dupa echipa asta si se dau cu alt nume...Cand eu stau in spatele lui nea Doru si el la schimbarea nr 17 cu 9 spune"asta ne mai lipsea" i-si ia scaunelul , pleaca si spune "Va bateti joc de noi"...i-ti pare ca aera schimbarea care o astepta mai devreme??? Da am si "party-pry" pt Teodorescu care e cu 3 clase peste ce gandeati voi ca o sa aveti la echipa` !!!

      Ștergere
  3. Am fost la meci si venus a parut obosita. Nu cunosc unii jucatori de la echipa care sunt din alte judete dar cei din calarasi si oltenita cu unele exceptii au fost obsiti rau. Venus a jucat in 10 ca motorina a ramas la fel de neserios cum il stiam ma mir ca la tinut zeciu in teren tot meciu. pe porumbel il stiu de la oltenita si ulmu si e un jucator bun dar nu da pase e doar pentru el. mi-a placut de fostul jucator al dunarii luncan care era sa ne faca cadou un gol ce bine era. oricum tot venus ar fi batut diferenta de valoare e mare. babangida nu mai joaca ca era pe margine?

    RăspundețiȘtergere
  4. astia sunt conducatori care ameninta jucatorii cu bataia Slic pisalau si Doru Simion care a sarit ca ars cand a fost schimbat Piron ,care tot meciul s-a impiedicat de minge si cu dreptul e praf ,oricum sunteti o conducere de cacat sa va fie rusine .

    RăspundețiȘtergere
  5. bai Doru Simion Scouteru parca tu l-ai adus pe Catana si acuma il injurati sa-ti fie rusine si lui Slic supapa sparta sa o i-a in gura daca se poate va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai minca kk ca nea doru nu ia zis nici un cuvint lui Catana,am stat foarte aproape de el.

      Ștergere
    2. si eu sustin asta...nu nea Doru a strigat la Catana!!!\
      Inculpatul se numeste ION, el urla cat il tineau plamanii "Catana, te rugam frumos, fa ceva" ...Respect [pentru Florin , care e un baiat calm si un caracter deosebit, pt ca in momentele alea cand nea Ion grohaia, el a venit si i-a explicat elegant ca se agita degeaba si se face de ras

      Ștergere
  6. Jukatori de la venus sunt bibelouri care trebuie tinute in puf. Nu trbuie deranjati nici macar cu o floare. ce sa mai vorbim de reprosuri cand greseste? Suntem echipe care nu primeste nici o bere dupe meci iar ei ia bani multi si sunt cisme.

    RăspundețiȘtergere
  7. adversar , sa joci pe bani trebuie sa fi fotbalist mai intai de toate. daca nu stii fenomenul , joci pe un mic!

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru daby bulau , tu cred ca ai vazut alt meci sau vrei sa fi bagat in seama, piron a jucat ce trebuie sa joace si dupa parerea mea nu el trebuia scos, dar cred ca u esti in plus la capitolul asta, daca ai treaba cu fotbalul ai observa chestia asta, si eu unul am fost la meci si am vazut altceva in comparatie cu tine, am vazut cum piron este sarit din joc, nu prea il joaca lumea , asta nu ai vazut, spatiile care le creeaza le-ai vazut, de unde sa le vezi, porbumbelul ete jucator bun dar joaca numai pentru el si pentru motorina, alt jucator bun care la fel joaca si el numai pentru el, daca asta nu observi inseamna ca degeaba joci sau ai jucat fotbal, bafta

    RăspundețiȘtergere
  9. Porumbelu` asta e din ce in ce mai slab...joaca doar pentru el , daca \
    juca asa si in div C, se deduce de ce a ajuns inapoi la D...El incearca sa fie un lider dar dezamageste de la meci la meci...Daca juca in continuare Voinescu, garantat faceai tusa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tiganu , e plin de el...Nu el duce greul echipe, pt ca nu stiu daca are 3 recuperari pe meci, in scimb are peste 10pase gresite, suturi deocheate sau pierdute.

      Ștergere
  10. Va certati degeaba.trebuie sa faceti antrenamente.macar unu pe sapt kva miskti k babele

    RăspundețiȘtergere
  11. coman dece nu mai joaca nu mai este la voi?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .