marți, 20 aprilie 2010



ZI DE RELAXARE



Azi, marti, cu o zi inaintea meciului de cupa, antrenorul nostru Ilie Zeciu, care nu mai are nevoie de nici o prezentare (rezultatele din ultima vreme vorbesc) ne-a dus la cinematograf pentru a viziona filmul “Infruntarea titanilor”, dorind sa-si motiveze elevii exemplar inaintea meciului cuViitorul Sohatu de maine.



“Am vrut sa-i bag un pic in atmosfera meciului de maine, ca este unul extrem de important pentru noi. Un meci de cupa iti poate rezerva surpize neplacute, iar noi vrem sa castigam neaparat. Cupa este obiectivul nostru prioritar “ a declarat Ilie Zeciu, antrenorul diamantelor neslefuite din Independenta.



In timp ce jucatorii si staff-ul tehnic vizionau filmul, conducerea a ales alt mod de relaxare. Au ales masa de billiard in detrimental filmului si au iesit cateva partide pe cinste. Invigator fiind Nea` Doru ( Omul bun la toate ) dand o lectie de virtuozitate omologilor sai.



3 comentarii:

  1. ASA DA. UN EXEMPLU PTR LIGA A 4-A

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine scrise textele. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. noi stam inchisi la saftica si nu vedem filme decat pe laptop pe cand altii....doamne ce norocosi sunt.....BAFTA maine baietii

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .