vineri, 23 aprilie 2010

“E singurul meci in care nu ne gandim la prima”


MOMENTUL ADEVARULUI !!


Venus, isi joaca maine in derby-ul campionatului cu Spicul Roseti, viitorul sau. Meciul de care depind atat de mult “diamantele neslefuite” din Independenta, pentru accederea in play-offul sfarsitului de campionat !
Asadar o victorie a Venusului ar propulsa-o pe aceasta la egalitate de puncte pe locul 2, cu adversara de maine.

Aflata in cantonament pregatind jocul de care o despart mai putin de 24 de ore, echipa Venusului a primit vizita patronului ei, una benefica pentru moralul jucatorilor inaintea meciului de maine.

“Mi-am facut timp de am ajuns si eu in cantonamentul lor pentru a le mai explica o data, daca mai era nevoie, de importanta acestui joc. Trebuie sa prelungim seria rezultatelor bune din ecest retur, fiindca numai o victorie ne face sa speram la locul 2, loc ce duce in play-off pentru accederea la baraj. I-am simtit pe baieti ca sunt pe aceeasi unda cu mine, ii simt foarte motivati si dornici de a-si lua revansa meciului din tur “ – ne-a declarat boss-ul Independentei, la plecarea sa.

“E singurul meci in care nu ne gandim la prima” – o spun la unison briliantele din Independenta.

Spicul Roseti – VENUS INDEPENDENTA – maine 24.04.2010, ora 17:00, la Calarasi, stadionul din B-dul Republicii, Tenul II. Va asteptam !

3 comentarii:

  1. Abia astept sa vad meciul....Sunt sigur ca acesti baieti minunati ai Venusului vor face spectacol pe langa cele 3 puncte...Aviz amatorilor...Va fi teatru....piesa e tragi-comica`

    RăspundețiȘtergere
  2. astazi jucam cu inima nu cu ,,portofelul'' :X...va asteptam la un spectacol pe cinste!,,Venus v'a face un spectacol pe teren":x

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .