marți, 27 aprilie 2010

Arbitrul Caricatura ! ..



SPICUL - VENUS 2 -1



“CEL MAI TAMPIT DINTRE FLUIERASI”



Sambata a avut loc mult asteptatul derby dintre Spicul si VENUS, acolo unde terenul II din complexul stadionului, Calarasi, astepta cu nerabdare ca jocul sa inceapa.

A fost cea mai proasta delegare facuta de AJF din toate timpurile. Brandusa “cel mic” dand cu acest meci de pamant prin incapacitatea sa de a conduce o astfel de partida. Depasit total la fiecare faza, acesta n-a stiut decat sa imparta cartonase in stanga si-n dreapta (13 galbene,3 rosii), sa defavorizeze clar cate-o echipa la un interval nu mai mare de 2-3 minute.
Cu aceste prestatii, cavalerul fluierului, Brandusa "cel mic" are sanse reale de a-l detrona pe tatal sau din "fotoliul de lider" al celui mai recuzat, batut si injurat arbitru de lIga a IV-a din toate timpurile.
Pana la urma, a reusit sa puna capat jocului, pe care l-a facut praf timp de 95 de minute. Meciul terminandu-se cu victoria gazdelor care-si consolideaza pozitia a 2-a, Venus punadu-si capat sanselor de a mai spera la un loc ce ar duce in play-offul ligii a IV-a .

Au marcat: Ionita 60`, Mateo 85`/ Visan Razvan 84`.

9 comentarii:

  1. Te-ai facut de ras !!! Ai reusit sa strici un meci care promitea un fotbal frumos. Tare as vrea sa vad si sanctiuniile.

    RăspundețiȘtergere
  2. UN MASCARICI PROMOVAT PE PESTE SI PE VIN. CUM SA ARBITREZI TU MA BAIATULE IN LIGA a 3 a ????

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne mai miram de ce sunt batuti abitri la unele meciuri din judet. Baiatul asta, “nesimtit”, ca sa nu-l jignesc si-a batut joc de munca celor 22 de jucatori.
    Nu are nici o treaba cu acest fenomen, dar probabil se va vorbi o perioada iar dupa aceea el va continua sa fie delegat si mai ales “promovat”. RUSINE ! Mai sunt oamenii care se pricep la fotbal si nu trebuie sa li se permita unora ca “manevra” (pacaliciul asta) sa mai oficializeze nici macar la onoare.
    Cu toti stim cine e tatal sau, care probabil e mandrul de el. Insa cu toti stim ca fara influenta parintelui nu arbitra nici in curtea scolii.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am avt de suferit
    din cauza acestui arlechino . Sunt patron de echipa la o divizie mai jos iar acest gunoi si-`a permis sa si bata joc de banii mei investiti .RUSINE !! Foarte bine scris !

    RăspundețiȘtergere
  5. RUSINE !!Domnule Coman cum de`ati delegat la asemenea meci o (PANARAMA)de arbitru inka odata RUSINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. app pe mateo nu l-au mai dorit cei din independenta dar uitativa ca pe unde va prins va dat gol.majoritatea fotbalistilor de la roseti au trecut prin curtea voastra si si-au batut joc de ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. tu esti tot un fost fotbalist de la independenta..

    RăspundețiȘtergere
  8. va batut roseti cu echipa a2

    RăspundețiȘtergere
  9. un mascarici de arbitru

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .