marți, 1 martie 2016

NE-AM FACUT INCALZIREA!

Cupa Romaniei

Victoria Lehliu-Gara - VENUS INDEPENDENTA 0-3 (Borbely 2, Voicu)

   
 Inceput de bun augur pentru galactici, care nu au avut probleme in prima partida a sezonului de primavara.
Venus s-a jucat in prima repriza cu Lehliu Gara, o echipa tanara si neexperimentata dar destul de artagoasa. Gazdele au sperat la mai mult, insa imediat dupa pauza Csaba Borbely i-a adus cu picioarele pe pamant. S-a facut 1-0 pentru Venus si din acest moment partida nu a mai avut istoric. Ciobi a facut “dubla” iar Voicu l-a executat pe “Musolini” cu un “trasor” din lovitura libera!
Astfel, elevii lui Ilie Zeciu au facut loc spectacolului si au exersat schemele pentru partidele de campionat, infinit mai grele si mai importante decat un meci de cupa, care nu are vreo miza sau importanta.
De sambata insa incepe greul. Venus are un prim meci foarte dificil, cu o incarcatura aparte. Deplasarea la Borcea este una foarte grea, nu neaparat din punct de vedere fotbalistic. In mod normal Venus trebuie sa castige, insa doar daca respecta cateva reguli simple: sa joace barbateste, sa se concentreze si sa nu cedeze nimic. Echipa gazda este una puternica doar pe teren propriu, fiind alcatuita din jucatori neexperimentati insa ambitiosi.
Una peste alta, Venus trebuie sa joace la valoarea sa si lucrurile devin simple, insa jucatorii trebuie constientizati referitor la importanta partidei. Un incpeut cu dreptul insemna, in primul rand, demoralizarea adversarilor care inca mai spera la castigarea campionatului.


     SUCCES VENUS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .