joi, 25 februarie 2016

FOTBAL LA MAXX!

     Sambata reincepe nebunia, fotbalul revine in forta in liga  a IV-a iar suporterii Venusului au numai motive de bucurie.
Galacticii mai au doar cateva obstacole pana la castigarea unui nou titlu de campioni judeteni si promit un retur de senzatie.
Prima partida are loc pe teren neutru, in cadrul Cupei Romaniei impotriva echipei din Lehliu Gara. Meciul nu este unul simplu, insa galacticii au promis o victorie la minim 3 goluri diferenta.  
Dupa o perioada intensa de pregatire, cu meciuri amicale de mare angajament, lucrurile stau minunat in cadrul echipei.  Lotul este unul numeros, multi dintre fotbalistii care si-au exprimat intentia de a evolua in retur pentru Venus fiind refuzati politicos (sau pur si simplu ignorati). 
Singurul transfer a fost realizat dupa indelungi analize, criteriile de selectie in aceasta iarna fiind unele extrem de riguroase.
Accentul s-a pus pe pregatirea fizica, TRX-urile si celebrele “pungute” ale lui Tommy Neubert facand adevarate minuni. Astfel, s-a ajuns la aroganta maxima ca Venus sa dispute amicalul impotriva Dunarii Calarasi (liderul seriei 1 din Liga a II-a) avand doar 14 jucatori in lot, dintre care doi portari.
Exista o singura mare dilema la nivelul echipei: 4-5-1 sau 4-4-2? Noi propunem 4-2-2-2 :)))
Vazand minunile din sanul echipei, suporterii au adresat constant, prin intermediul blogului nostru, o intrebare care macina toata conducerea: in conditiile date, care dintre jucatorii de rezerva vor ramane in afara lotului?


     Cu inima impacata si cu mintea alaturi de Venus Independenta, uram SUCCES echipei noastre in returul sezonului 2015-2016, un retur pe care, conform sadicului obicei romanesc, ni l-am cam facut singuri nu greu, ci infernal!     

2 comentarii:

  1. de ce nu vin jucatorii la amicale? de de nui dati afara daca nu au chef de fotbal.la bani sare toti

    RăspundețiȘtergere
  2. Voinescu si badea joaca? Cine a mai venit la echipa? dar la juniori?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .