joi, 3 martie 2016

GATA DE DRUM!

     Sambata se reia campionatul judetean iar pentr fanii Venusului emotiile sunt duble. Echipa de juniori reincepe la randul sau lupta, asteptarile fiind dintre cele mai mari.
Echipa se afla pe primul loc, insa obiectivul echipei inca nu s-a schimbat – nu titlul este important, ci cresterea copiilor, pentru promovarea acestora catre echipa de seniori. Prima dovada – cooptarea unora dintre ei pentru partidele amicale alaturi de Borbely, Ene & Co.

     Sigur, ambitiile sunt mari insa presiune nu exista. Venus nu si-a propus in acest sezon castigarea titlului de campioana, lucru despre care se poate vorbi doar dupa primele 5 etape din retur. Pana atunci, munca si seriozitate.
     Venus s-a mai intarit fata de turul campionatului, insa fiecare jucator trebuie sa se antreneze cat mai bine pentru a avea sansa sa joace. Copiii trebuie sa fie uniti si sa trateze cu maxima concentrare fiecare partida, indiferent de adversar si rezultat.
     Probabil copiii gandesc multe si vor performanta. Probabil staff-ul tehnic gandeste acelasi lucru, insa se mascheaza aceste sentimente.

    Toata lumea trebuie insa sa aiba in minte reteta succesului acestei echipe in turul campionatului  – MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!


    Succes copii in retur iar la final sa ne faceti fericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .