sâmbătă, 28 februarie 2015

INCEPUT CU DREPTUL!

Cupa Romaniei

Victoria Dragos-Voda - VENUS INDEPENDENTA 0-4 (Borbely, Badea, Chirita 2)

Meci ce se anunta simplu pentru Venus in sferturile cupei, gazdele fiind o echipa slaba, preocupata mai degraba sa scape de retrogradare decat sa continue parcursul intr-o competitie pe care unii o trateaza cu indiferenta.
Cu indiferenta au tratat si jucatorii nostri prima repriza, cu un joc anost, insa si cateva mari ratari. La evolutia slaba a contribuit din plin si "calitatea araturii" de la Dragos Voda.
Repriza secunda a insemnat insa trezirea echipe noastre, Borbely deschizand calea spre calificare. Ulterior, Badea a facut 2-0 si totul a revenit la normal.
Marea speranta a Independentei, Chirita Cristian a fost aruncat in lupta de catre Ilie Zeciu si nu a dezamagit. A inscris de doua ori si dovedeste inca o data ca nu este prea crud pentru luptele din liga a IV-a, dar mai ales ca poate reprezenta o solutie in atacul echipei noastre.

Sambata este insa primul examen de foc pentru Venus. Etapa I a returului aduce la Independenta eternul rival din Ciocanesti. Este nevoie de ambitie si concentrare pentru caVenus sa invinga, fiind neesar un debut cu dreptul in sezonul de primavara.

3 comentarii:

  1. Felicitarii doar pentru chirita !!! el reprezinta comuna independenta ..si sa renunte cat de repede sa mearga la un alt club unde l-ar putea vedea oamenii care cunosc acest sport..

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie domunle "brasoveanu". Daca vrei echipa cu jucatori din comuna o sa ai parte de circ - vezi echipa din "onoare". Unii mai vor sa vada si fotbal nu doar fotbalisti inchipuiti care sunt buni doar pe taste!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu este brasoveanu cel care scrie. el a avut destule sanse la seniori si le-a ratat rand pe rand.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .