joi, 19 februarie 2015

DEZMORTIRE!

Cozia Calimanesti - VENUS INDEPENDENTA 1-4

Dupa cateva zile de antrenamente fizice elevii lui Ilie Zeciu au avut in sfarsit parte de o prima partida de verificare in stagiul motan din judetul Valcea.
Speriati de forfait-ul declarat cu o zi in urma de echipa din Malaia adversarii au ezitat initial sa se prezinte la meci insa au intrat pe teren la insistentele miilor de spectatori care cumparasera bilete pentru a vedea LIVE Barcelona de Calarasi.
Meciul a fost la discretia echipei noastre care a linistit repede elanul gazdelor si a punctat de 3 ori in prima repriza prin Csaba Borbelyy de doua ori si Badea.
Repriza secunda a fost din nou una buna pentru Venus care a dominat si a mai inscris o data prin Badea, Ilie Zeciu ruland intreg lotul avut la dispozitie, inclusiv juniorii Chirita si Minea.

Ziaristii prezenti la meci au fost incantati de forta de joc aratat de Venus inca din prima repriza, dupa atatea zile de antrenamante istovitoare.
Ilie Zeciu a lamurit lucrurile si a si l-a indicat ca principal "responsabil" pe omul care se ocupa de alimentatia si vitaminizarea echipei: EMIL CIORTAN. Mare iubitor de fotbal, acest TOMI NEUBERT al Venusului scolit la prestigioasa academie a lui JAMIE OLIVER (cunoscutul bucatar britanic) nu lasa nimic la voia intamplarii. Meniul este unul strict, bazat pe multe hidrocarburi pentru ca jucatorii sa poata face fata efortului sustinut. Jucatorii nu ezita sa il elogieze pe NEA EMIL de cate ori au ocazia iar Mustata Florin a declarat ca ii va dedica master chef-ului totate golurile pe care le va marca pentru Venus in acest campionat. 

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .