miercuri, 25 februarie 2015

REUNIREA JUNIORILOR...CU SURPRIZE!

    
      Duminica a fost randul tinerilor jucatori de la Venus sa se reuneasca in vederea pregatirii returului. Noul an a adus cateva schimbari importante, in special la nivelul staff-ului tehnic. Desi mai avea contract cu Venus inca un sezon si jumatate, Claudiu Serban a fost demis de conducerea clubului din cauza rezultatelor nesatisfacatoare din tur. In locul sau a fost numit Cristian Cinaru, cel mai vechi component al echipei de seniori. Este probabil o mica rasplata pentru anii in care Cristi si-a rupt genunchii pentru echipa sa de suflet, la care a evoluat cu scurte pauze inca de al varsta de 17 ani. De asemenea, pare un bun inceput, tanarul antrenor fiind la prima sa experienta de acest fel, in acelasi timp urmand cursurile scolii de antrenori in cadrul AJF Calarasi.
Obiectivul este acelasi ca la inceputul campionatului, construirea unei echipe competitive si integrarea copiilor care joaca pentru prima data in cadru organizat.

NOTA: Claudiu Serban ramane alaturi de echipa, el fiind implicat insa in anumite proiecte de ordin personal, care nu ii mai permit o prezenta constanta la partidele Venusului.


5 comentarii:

  1. pai sa lasat de fotbal?/???

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes, Cristi Cinaru !

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca sunt denigrat, indepartat si mai ales limitat fortat in a-mi exprima acceptul si / sau dezaprobarea pentru tot ce s-a intamplat la echipa de juniori, sa stii, Cristi Cinaru, eu te sustin. De abia astept sa vad juniorii la lucru. Apropos ... Lupta mea este cu conducerea, care chiar daca sustine ca m-a demis, vreau sa stiti ca nu si-a onorat promisiunea financiara de aproximativ 13500 de Euro pentru atingererea obiectivului, respectiv locurile 3-7 pentru tur. Ma simt oarecum ciudat atunci cand vad ca oamenii spun neadevaruri.
    Te rog sa faci abstractie de la idioti..., multi nici macar n-au pus piciorul pe minge in viata lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Serban dvs. v-au fost acceptate toate conditiile inainte de a ocupa postul de antrenor al echipei de juniori: conditii de antrenament la nivel occidental, salariu lunar in EURO, masina si telefon de serviciu - pe care nici in ziua de azi nu le-ati returnat clubului! Sa nu mai punem la socoteala faptul ca la Independenta v-ati gasit jumatatea si vi s-a dat un hectar de teren arabil. Ne denigrati dar uitati sa spuneti ca v-ati facut reclama pe spatele nostru dupa ce in CV-ul dvs. scrie ca sunteti antrenor la VENUS. De asemenea, contractul incheiat cu "NAIC" se datoreaza tot clubului Venus! Va rog sa va revizuiti atitudinea daca nu dotiti sa va retragem abonamentul la partidele echipei noastre, primit gratuit din partea clubului! :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ati lasat fara replica ! ...dar cu multe hohote de ras si buna dispozitie.
      Pentru cei care, poate, n-au inteles satira din aceste dialoguri, pot sta linistiti, totul s-a rezolvat.
      Intre timp eu mi-am primit drepturile financiare promise, am inapoiat masina si telefonul si hectarul de teren arabil. Am pastrat numai jumatatea... si asta impotriva vointei mele :-)

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .