luni, 3 noiembrie 2014

VICTORIOȘI FĂRĂ SĂ FORȚEZE!

Dunărea Grădiștea - VENUS INDEPENDENȚA 1-5



     La Grădiștea elevii lui Ilie Zeciu trebuiau să-și spele imaginea, urmare a etapei precedente și a eșecului în fața rivalei din Oltenița. Din fericire la Grădiștea de mult timp nu mai este fotbal. Echipa gazdă este o umbră și, în caz că nu se desființează, din sezonul următor va evolua în Categoria Remorcă (Liga  a V-a). Singurul adversar al Venusului sâmbătă a fost terenul de joc, probabil cea mai proastă suprafață din liga  a IV-a.
     Venus nu a forțat, însă a reușit să înscrie de cinci ori prin Dumitrică (două goluri), Ene și golgheterii Borbely și Badea. A fost un antrenament util, necesar în primul rând pentru refacerea moralului jucătorilor.

     De remarcat două aspecte:

1. Revenirea în poartă ca titular a lui Dan Condei, retras în cursul acestui an și devenit antrenor secund al echipei. Acesta a profitat de faptul că cele două domnișoare care ar fi trebuit să apere s-au eschivat la această partidă “important”, pretextând oboseala de după derby-ul cu Oltenița. Sau Steaua-Dinamo? Nu mai contează.
Mulțumim Daniele și la mai mare! Deja conducerea clubului a început să caute un nou portar. Pe listă se află Arlauskis (dacă nu prelungește contractul cu Steaua), Felgueiras (dacă depune memoriu și devine jucător liber), dar și ținte mai greu de atins – Tătărușanu și Pantilimon, în situația în care nu devin titulari la echipele de club! Cu toate acestea se pare că Aurică Șișu este în pole-position, fiind propus la echipă de Gică Albert, atacantul de legendă al Venusului.  

2. Arbitrajul de manual al lui (L)Ionel Rădulescu. Extrem de ferm în decizii, cu un bagaj vast de cunoștințe în ale arbitrajului, “șeful arbitrilor” călărășeni demonstrează la fiecare meci că are valoare. Dar nu pentru fotbal. Un arbitru care nu a jucat în viața lui fotbal, căruia dacă îi dai mingea îl mușcă, a ales să-și bată din nou joc de un meci. Nu are rost să detaliem ceea ce cunoaște tot județul: circarul menționat este un antitalent care încearcă doar să iasă în evidență cum știe el mai bine: făcându-se de râs – DEMISIA NENE și la muncă nu la arbitraj că de tine suntem lămuriți de mult timp.


     Felicitări echipei VENUS INDEPENDENȚA pentru scor și pentru evoluția de sâmbătă și mult success în continuare!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .