duminică, 9 noiembrie 2014

TREBURI NETERMINATE!

VENUS INDEPENDENȚA - adversarul de sâmbătă 5-0 !?!



     17 minute a durat meciul de sâmbătă al echipei de seniori. Formația oaspete s-a prezentat la partidă în efectiv incomplet, apoi jucătorii acesteia au mimat accidentări până al momentul când s-a hotărât că din punct de vedere regulamentar jocul nu poate fi continuat. În acel minut scorul era 5-0 pentru Venus, autorii golurilor fiind Badea (2), Borbely, Manofu și Ene.
     Echipe ca adversarul de sâmbătă nu au ce cauta in fotbal, ei au sfidat campionatul și adeversarul iar probabil sâmbătă viitoare vor avea pretenții să fie tratați corect. De asemenea, este posibil ca în retur Venus să fie primită cu flori iar gazdele să joace cum știu mai bine – la rupere.
     Respectăm o echipă precum cea din Pietroiu, care a rămas pe teren până la finalul jocului deși a încasat 18 goluri, dar a jucat și a fost fair-play.
În situația în care este nevoie ca la finalul campionatului departajarea să fie făcută la golaveraj unde mai este dreptatea?

     Vinovați sunt toți cei care conduc acea echipă și nu doar așa-zisul finanțator. Echipa oaspete de sâmbătă putea folosi componenți ai echipei de juniori (pentru care au avut și schimbări!), sacrificau echipa mică dar nu-și băteau joc de competiție. Așadar, ceea ce au făcut a fost premeditat.

     Venus se deplasează etapa viitoare la Mănăstirea, într-o partidă foarte importantă dar care neapărat trebuie câștigată. Echipa gazdă nu este o forță, însă joacă meciurile de pe teren propriu cu ambiție și lama jos.
Succes Venus Independența etapa viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .