sâmbătă, 22 noiembrie 2014

CU CHIU CU VAI!

VENUS INDEPENDENȚA - Spicul Roseți 4-3



     Meci spectacol sâmbătă la Independența. Spicul Roseți părea o pradă ușoară pentru echipa noastră, însă impresia a durat doar 3 minute. Oaspeții au deshis scorul și circul a început.
     Venus a revenit 1-1 prin Gigi Badea, imediat însă oaspeții au făcut 2-1. Manofu a înscris din lovitură liberă pentru 2-2, însă după 2 minute s-a făcut 2-3 și frigul devenea mai pătrunzător. Gigi Badea a dus însă oarecum liniștea și la pauză scorul era egal 3-3.
Repriza secundă a arătat însă carențele de ordin fizic ale oaspeților și după ce Dumitrică a făcut 4-3, aceștia nu au mai contat în atac.
     Jocul mai slab al briliantelor este de scuzat, mirosul de friptură făcându-i pe toți cei prezenți la meci să fie cu gândul mai mult la sărbătorile de Crăciun și la ziua de Ignat.
     Ce trebuie remarcat însă este faptul că Venus suferă când Voinescu nu evoluează. Mijlocașul ofensiv al echipei noastre este probabil cel mai bun pe postul său din capionatul județean iar Venus nu are un înlocuitor pentru acea poziție. Decizia de a-l utiliza pe Cristi Turcu (un jucător de bandă excelent) pe acel post s-a dovedit falimentară, atât la această partidă cât la cea cu Fundulea (scor 3-3 si o lecție naînvățată!).
     Venus intră în vacanță sâmbătă, după meciul de cupă de la Dorobanțu (localitatea și nu jucătorul echipei noastre!). Pe un teren aproape cât cel din curtea școlii băieții promit spectacol total și o partidă cu goluri multe și spectaculoase.

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .