duminică, 9 noiembrie 2014

SHOW A LA POPESCU!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Agricola Borcea (juniori) 7-0



     Agricola Borcea era echipa care sezonul trecut a pus o mare piedică juniorilor din Independența pentru câștigarea titlului de campioni județeni. Borcea învingea cu 3-2 la Independența în sezonul 2013-2014, relansa lupta pentru titlu, într-o partidă în care un rol important l-a avut și centralul Drăgănescu, arbitrul de casă al Dunării Ciocănești.
     Sâmbătă juniorii Venusului au dorit să se revanșeze și să îngenuncheze un adversar extrem de guraliv pe rețelele der socializare.
     Revanșa  a fost completă și l-a avut în prim plan pe Edi Popescu, căpitanul echipei din sezonul trecut, care nu i-a iertat pe adversari și le-a marcat 6 goluri. Cel de-al șaptelea gol a fost înscris de micul magician Minea.
     Etapa următoare Venus are de trecut cel mai important examen al acestui campionat. Elevii lui Dan Giurcan și Claudiu Șerban se deplasează pe terenul campioanei din sezonul trecut și probabil și din sezonul acesta. Unirea Mănăstirea este o echipă extrem de puternică, omogenă și experimentată iar pentru ca Venus să nu iasă șifonată din acest duel este nevoie de multă muncă și dăruire.
     Copiii trebuie să înțeleagă că sâmbătă este nevoie de ambiție și seriozitate dar mai ales de un joc colectiv impecabil. Succes copii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .