duminică, 26 iunie 2016

LAMENTABIL - DEZAMAGITOR. CAPUL SUS!

Meci retur baraj promovare Liga III

Axiopolis Cernavoda - VENUS INDEPENDENTA 3-0

     Probabil cel mai important meci al acestui sezon a fost si cel mai slab pentru Barcelona de Calarasi. Elevii lui Ilie Zeciu au fost apatici, depasiti de miza si de temepratura ridicata si au clacat lementabil tunci cand trebuiau sa demonstreze ceva. 
A parut o alta echipa fata de meciul tur, cu multi jucatori fricosi, care parca nu si-au dorit mai mult. Poate a contat si faptul ca Venus a fost vaduvita de prezenta a doi titulari obisnuiti - Dumitrica si Dorobantu - fiind cunoscut faptul ca lotul echipei noastre este unul subtire. De asemenea, au conatat poate si zovnurile (total nefondate) alimenatate de diversi "zvonisti de serviciu", conform carora, indiferent de rezultatul meciului de baraj, din sezonul urmator Venus urmeaza sa fie o echipa mica si fara sustinere. 
Nu trebuie facuta totusi o drama din acest rezultat. Este nevoie ca echipa sa se adune, conducatorii sa fie mai uniti si mai realisti iar lucrurile pot merge mai departe, asa cum ne dorim toti.
Tragand linie, a fost un sezon foarte bun pentru clubul Venus Independenta - titlul de campioana la seniori si juniori, castigarea meciului tur al barajului pentru promovarea in Liga a III-a de catre echipa de seniori, finala cupei Romaniei - faza judeteana, calificarea juniorilor pana la faza zonala a barajului. 

Multumim Venus Independenta pentru acest sezon si mult succes in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .