duminică, 19 iunie 2016

AM CASTIGAT O BATALIE!

VENUS INDEPENDENTA -Axiopolis Cernavoda 4-3 (Chirita, Badea 2, Manofu)


     Prima mansa a barajului pentru promovarea in liga  a III-a a lamurit putin lucrurile. Este clar pentru toata lumea ca Venus este echipa mai buna, cu jucatori mai valororsi, insa cu pregatire fizica inferioara si banca de rezerve subtire, cel putin la nivelul jucatorilor cu profil ofensiv.
Prina repriza  le-a aratat oaspetilor de ce Venus este alintata “Barcelona judetului”, scorul de 3-0 uluind intreaga asistenta. Badea cu o dulba si Chirita le-au demonstrat adeversarilor ca Venus nu este o prada usoara.
In repriza secunda din pacate au inceput sa iasa la iveala gafele facute in iarna la nivel de management al lotului. Fara solutii viabile pentru faza de atac, Venus a resuit totusi sa mai inscrie o data, dupa ce primise doua goluri rapid, unul dintre acestea dintr-un offside evident.
La final a fost insa doar 4-3, cu largul concurs al mascariciului de serviciu – “albitrul Aghelinei” si regretul ca echipa putea sa ia un avantaj mult mai confortabil pentru retur.   
Pentru retur este nevoie de si mai multa determinare si eficienta in atac din partea jucatorilor Venusului, adversarii echipei noastre urmand probabil “sa-si ia masuri” si in aceasta partida.

Aspecte pozitive:
-          Venus a aratat ca atunci cand trebuie se ridica la inaltimea renumelui de Barcelona:
-          Atunci cand are macar primul 11 standard in teren, Ilie Zeciu nu trebuie sa-si faca probleme in privinta scorului final;
-          Daca mai era si Csaba Borbely in teren, acum vorbeam doar despre o excursie Cernavoda;
-          Organizarea ireprosabila din partea intregii conduceri a echipei, organizare de nivel liga a II-a (exceptand probabil micul scurtcircuit din finalul partidei);

-          Este clar ca suntem nasii echipelor din judetul Constanta.

Aspecte negative:
-          S-a demonstrat inca o data ca Venus nu si-a calculat bine pasii privind intarirea lotului in intersezon;
-          Lipsa de luciditate a unor jucatori si greseliel copilaresti in momente cheie;
-          PRESTATIA PENIBILA A ARBITRULUI BOGDAN ANGHELINEI, UN CIRCAR CU ECUSON SI ECHIPAMENT DE ARBITRU. PRESTATIA SA, EVIDENT IN FAVOAREA OASPETILOR, SI ATITUDINEA SFIDATOARE NE-AU DEMONSTRAT CA EXISTA CLOVNI SI FARA MASCA, EXISTA PROSTI A CAROR SINGURA TREABA ESTE SA-SI BATA JOC DE MUNCA UNOR OAMENI. CAND TE CREZI ARBITRU DIVIZIONAR, DAR FACI DIFERENTE EVIDENTE IN FAVOAREA UNEI ECHIPEI NU PUTREM SA NE GANDIM DECAT CA ESTI HOT, CORUPT SAU PUR SI SIMPLU SMECHER PROST.

AI CREZUT CA MERGI SA ARBITREZI INTR-UN CATUN, DAR TE-A LUAT AMETEALA CAND AI INTRAT PE NOU CAMP DE INDEPENDENTA. 

     SUCCES VENUS IN MECIUL RETUR DE LA CERNAVODA!

12 comentarii:

  1. se stie ca meciul retur o sa fie aranjat.venus daca bate nu o sa poata sa promoveze pt ca nu au bani si ca urmare daca face lucrul si nu o sa accepte sa evolueze in liga 3 o sa fie retrogradati in liga 5.asa ca domnule ION RADU dati-le banii la baieti pt ca sa aflat si de smecheria asta care vrei sa o faci prin intermediul lui STERE GUTEANU VS. ZECIU ILIE VS. DORU DINCA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cumva esti necajit ca nu faci si tu parte din combinatie? E treaba omului ce face daca altii nu-i dau suturi in cur.

      Ștergere
    2. nu ai mai scris nimic despr blat prietene? te-au bagat si pe tine in carti sati dea cascavalul? sinteti de ris

      Ștergere
  2. Adevarat. Ion radu si zeciu negociaza vanzarea si ar fi vrut victorie la scor mai mare ca sa dea Cernavoda mai multi bani. Probabil xa vor implica si jucatori ca si in tur au vrut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie mare d-le Anghel,hienele astea doua(ion-ilie)sint in stare de orice pentru bani.Bine ar fi daca ai lua tu banii sa-i bagi la echipa nu sa-i bage ei in buzunar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor nimeni nu vinde nimic. Venus joaca asa cum a jucat si in tur: pentru propria onoare, performanta, suporteri si binenteles primele de joc. Daca aveti ceva concret(nume,sume etc), in afara de speculatii, va rog sa detaliati. Altfel, toti suferim de scenarita. Va multumesc. Hai Venus!

    RăspundețiȘtergere
  5. cum ba sa nu aibe venus bani pentru liga 3? pai nu zicea unu care sta la voi pe banca ca anghel are milioane de euro?acum nu mai are sau nu mai recunoaste ca asa a zis

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dreq sunteti prosti ma ..are bani cacalau..r milionar ..dac nu baga in fotbal ..ii mentine doar in liga 4sa ia tot..atat..sa se laude ..hai sa fim seriosi am jucat la echipa asta am castigat cu eolica..sa vrut promovare am promovat.. Pacat, na avht bani..are ..daf nu vrea..e CALIC...nu imtri cu iei in groapa fa ceva ..fa oerformamta..performanta in liga 4???hai ma sa fim serioși

    RăspundețiȘtergere
  7. Mananci rahat cu 2 maini. Venus a pierdut cu eolica 3-6.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu uitati ca venus nici galerie nu o sa aibe la cernavoda ca sa fie blatu mai blat.ati uitat ca si la meciul cu agigea cineva a luat bani si i-a dat inapoi ca venus a rasturnat calculele.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .