marți, 15 martie 2016

ANTRENAMENT PENTRU DERBY!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Viitorul Curcani (juniori) 5-0

     Cand pisica nu e acasa joaca soarecii pe masa! Cam asa se poate transpune ceea ce s-a intamplat sambata in prima repriza a juniorilor. Fara vreun membru al staff-ului tehnic pe banca in prima parte, Minea,  Ursaru si ceilalti copii au vrut sa arate cum NU trebuie sa joci fotbal. Astfel, a iesit un joc incalcit, fara orizont in care “fotbalistii ” si-au facut de cap, dar in sens negativ.
A fost nevoie de pauza si de revenirea lui Daniel Condei pentru ca echipa sa inceapa sa joace. Scorul final, 5-0 reflecta clar diferenta dintre cele doua echipe, insa sa nu uitam ca oaspetii de sambata sunt doar o echipa modesta aflata in subsolul clasamentului.
Ce nu trebuie sa uite mici “galactici” este exact ceea ce subliniam saptamana trecuta – toti adversarii trebuiesc tratati cu seriozitate si concentrare. Faptul ca o echipa este mai slaba nu ne da dreptul sa  navigam pe net (facebook) pana dimineata dinaintea partidei, sa incercam sa-l driblam pana si pe Marcel, administratorul stadionului (fotbalul este joc de echipa) sau sa ne suparam ca am fost schimbati in urma unei evolutii penibile (trebuie sa ai forta sa treci peste greseli si sa le indrepti cat mai repede).
Etapa viitoare este meci mare. Urmeaza adevaratul test al inceputului de retur, partida imptriva campioanei Manastirea. Sigur, meciul nu este decisiv, insa jucatorii echipei noastre trebuie sa obtina un rezultat bun. Presiunea nu este pe ei, ci pe echipa gazda care si-a anunta din nou intentia de a castiga campionatul.
     Pentru a obtine un rezultat pozitiv, elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan trebuie sa faca exact ceea ce au facut in meciul tur, castigat fara drept de apel – sa joace fara trac, sa lupte pentru fiecare minge, sa nu cedeze niciun moment si sa se comporte ca o adevarata echipa.  Totodata, sa nu uite ceea ce este cel mai important  - cheia succesului echipei noastre din acest campionat – Multa munca si putin noroc!

     
Succes copii! Si curaj!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .