marți, 8 martie 2016

SUCCES MUNCIT!

Agricola Borcea (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 0-2 (Miklos, Popescu)

     Inceput de retur cu dreptul pentru “micii galactici”. Echipa noastra si-a respectat blazonul si a invins in prima etapa in deplasarea, nu tocmai lejera, de la Borcea.
Meciul a avut un inceput ciudat. Brigada constanteana a facut un oarecare exces de zel si nu a permis unor jucatori ai Venusului sa evolueze pentru un motiv relativ hilar: legitimatiile de joc ale acestora erau insotite de copii dupa certificatele de nastere si nu dupa cartile de identitate (pe care unii copii nici nu le detin inca!), lucru pe care nu l-au reprosat pana acum nici brigazile din Calarasi nici cele din Bucuresti care au oficiat in tur meciurile echipei noastre.  Astfel, pe langa suspendatul Ursaru si accidentatul Dobre, Daniel Condei si Dan Giurcan s-au trezit cu inca 4 “indisponibili”.

     Prima repriza a fost insa una mai degraba slaba. Elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan nu s-au asezat prea bine, insa au fo
st destul de pragmatici si au marcat la singura mare ocazie a reprizei prin “repatriatul” Miklos.
Bine mustruluiti la pauza si parca iesiti in sfarsit din vacanta, copiii au reusit o a doua repriza mai buna, in care au dominat si pe langa golul lui Popescu (alt “repatriat”) au ratat alte numeroase ocazii.
Pentru copii urmeaza un meci relativ usor, dar care trebuie tratat cu mare seriozitate deoarece orice punct conteaza. Din etapa urmatoare staff-ul tehnic poate conta si pe serviciile golgheterului Ursaru, suspendat pentru meciul cu Borcea si pe ceilalti 4 “indisponibili” din prima etapa.
     Succes copii si nu uitati ca, pentru a avea rezultate, este de nevoiede munca..multa munca si putin noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .