sâmbătă, 17 octombrie 2015

DISTRACTIE MAXIMA!

VENUS INDEPENDENTA - Dunarea Gradistea 8-0 

     Suporterii le-au cerut elevilor lui Ilie Zeciu sa faca spectacol iar galacticii s-au conformat. Venus a facut din nou scor in fata adversarilor, a creat faze spectacol si confirma ca traverseaza o  perioada fotbalistica buna.
Probabil in usor regres este doar tanara speranta Chirita, atacantul care nu pare a mai fi acelasi de la inceputul campionatului. Este insa destul timp sa arate ce poate iar prima ocazie o are sambata in eternul derby de la Ciocanesti.
In meciul cu Gradistea s-a remarcat din nou Csaba Borbely, cel care a reusit doua goluri extrem de spectaculoase, dar si noua achizitie Chiva atat prin golul inscris dar mai ales prin siguranta defensiva.
In repriza secunda, la cerera sutelor de ultrasi, in lupta a fost aruncat si Mustata, cel mai vechi component al lotului, care s-a remarcat si el prin cateva faze ce au facut deliciul tribunelor. De altfel, la conferinta de presa Musty a anuntat ca si-a prelungit contractul cu Venus pentru inca doua sezoane, cu posibilitatea de a pleca daca primeste o oferta superioara financiar din zona Orientulu Mijlociu!
     Sambata este probabil proba de foc a acestui tur de campionat pentru Venus. Meciul de la Ciocanesti este de o incarcatura aparte, partidele intre cele doua echipe fiind de fiecare data cu scantei.
Ca si in anii precedenti, din punct de vedere fotbalistic Venus este clar superioara, insa echipa gazda reuseste de fiecare data sa se mobilizeze la maxim. Venus  nu a mai invins de doua sezoane echipa din Ciocanesti iar in acest moment este nevoie de o victorie pentruc a echipa sa-si consolideze pozitia de lider.


     SUCCES VENUS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .