sâmbătă, 3 octombrie 2015

ANTRENAMENT REUSIT!

VENUS INDEPENDENTA - Victoria Lehliu Gara 10-1

     Venus Independenta nu face antrenamente dar se antreneaza. Partidele cu echipele din subsolul clasamentului sunt simple meciuri de verificare, elevii lui Ilie Zeciu exersand trasee, scheme, formule de joc etc.
In fotbal se spune ca daca dai 10 goluri unei echipe le poti lua si tricourile. Nu este cazul, insa echipa din Lehliu a fost de departe cel mai slab adversar care a jucat la Independenta in acest sezon. Pacat pentru un oras care in alti ani se batea la promovare.

Venus nu prea are nevoie de astfel de jocuri. Este nevoie de partide mai echilibrate, cu adversari care sa puna si probleme pentru a putea avea o imagine mai clara a potentialului echipei.
Genul acesta de meciuri te pot induce in eroare si te pot scoate din mana. Este bine ca poti puncta la capitolul goluri marcate si poti promova jucatorii in clasamentul golgheterilor.
Sigur, nu numai adversarul este de vina. Venus chiar joaca iar jucatorii au priceput clar semnalul de dupa meciul de la Ulmeni: Toate partidele trebuiesc abordate cu atentie maxima si la nivel ridicat.

     Etapa urmatoare deplasarea se anunta destul de dificila. Echipa din Radovanu este una capricioasa, care pe teren propriu poate face meciuri bune dar si unele catastrofale. Venus nu trebuie sa se impiedice, ba mai mult, trebuie sa castige la scor, fara probleme.

4 comentarii:

  1. De ce nu inchideti panarama asta de cacat,daca tot nu mai scrieti nimic. Pe timpul lui Mustata era alta viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mustata se dedica fotbalului! Tu domnule "fanel m" poti manca ce poftesti din comentariul scris de tine. Nu te obliga nimeni sa citesti aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi astia de la Venus de ce vati ardeiat asa tare,ca omul nu a jignit pe nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  4. Opaaa s-a gasit un avocat! Si inca unul intelept dar nu indeajuns de barbat cat sa-si divulge identitatea reala! Daca nu ai inteles, omul putea sa-si exprime nemultumirea intr-un mod mult mai decent. Asta sa pricepi si dumneata. Se pare ca nu ai citit mesajul postat mai jos!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .