sâmbătă, 24 octombrie 2015

CIUFULEALA!

Dunarea Ciocanesti (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 2-6 

     Nu sunt cuvinte indeajuns de mari pentru a evidentia razultatul extraordinar obtinut de juniorii Venusului astazi, in derby-ul de la Ciocanesti. Elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan au maturat terenul cu rivalii lor, jocul in sine fiind unul entuziasmant.
Dar de ce este acest rezultat unul mare? Nu neaprat pentru ca fost invinsa o rivala, ci pentru ca a fost obtinut de o echipa formata in proportie de 95% din copii originari din comuna Independenta – asta da succes.
“Taranii” le-au predat o lectie de fotbal total “orasenilor” – iar capitanul echpei gazda inca mai numara de cate ori i-a trimis Minea mingea printre picioare. Scorul putea fi mult mai mare daca jucatorii din Independenta se concentrau la fiecare faza, dar nu asta conteaza.
Pentru Venus era important un rezultat pozitiv, dar mai ales un joc convingator. Aceasta echipa s-a format la inceputul sezonului trecut, s-a pregatit cu ambitie si acum roadele se vad. Venus nu are ca obiectiv castigarea campionatului dar cand umilesti adeversarii directi, care au anuntat ca-si doresc titlul, atunci parca vrei mai mult. Totul insa pas cu pas, nu este graba si nici presiune.
In cadrul lotului este ceea ce s-a dorit de la inceput – o stare de spirit care sa reprezinte echipa si o placere nebuna a jocului. Obiectivul principal este unul singur – promovarea cat mai multor copii in lotul echipei de seniori. Valoare exista, trebuie rabdare, timp dar si curaj.
Mai este mult pana departe sa ne gandim la cucerirea titlului, insa putem visa macar Ia noapte, macar o saptamana , macar o iarna. Putem trai clipa, dar sa nu ne pierdem in ea. Avem multe de facut, multe lupte de purtat si…transpiratie.
     In fond succesul echipei se rezuma la cele doua lucruri pe care le amintim totdeauna MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!
      Felicitarii copii si succes in continuare!


     Nota: Nu in ultimul rand, falicitari staff-ului tehnic : Daniel Condei - antrenor si Danut Giurcan –        director tehnic. Multumiri pentru sprijin si sacrificii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .