duminică, 16 noiembrie 2014

VICTORIE ȘI ATÂT!

Unirea Mănăstirea - VENUS INDEPENDENȚA 1-2



     Venus Independența și-a continuat și sâmbătă cursa de urmărire a liderului Oltenița, deși campionatul pare jucat încă de pe acum. La Mănăstirea puține lucruri mai aduc aminte de faptul că echipa a jucat odinioară în Liga a III-a: stadionul este în paragină, suporterii sunt puțini, suprafața de joc are capcane, singurul punct fix fiind antrenorul Stamelatos.
     Mănăstirea încearcă să compenseze lipsa de valoare cu ambiție și antrenamente, însă nu poți avea succes și împotriva echipelor care au cu adevărat valoare.
Echipa noastră a deshis scorul repede prin Dumitrică și a mai ratat alte câteva ocazii. La prima fază periculoasă însă gazdele au reușit egalarea în urma unei faze fixe la care portarul Condei și fundașii Venusului au gafat din nou.
Partida  a continuat într-un oarecare echilibru până aproximativ în minutul 55, când gazdele au început să cedeze fizic iar valoarea echipei noastre și-a spus cuvântul.
Csaba Borbely și-a făcut din nou datoria și a adus victoria Venusului după ce a fructificat cu capul o centrare a lui Dumitrică.
     După acest gol, pe teren a existat o singură echipă - Voinescu, Turcu, Dumitrică și Borbely făcând spectacol. Venus și-a permis chiar să rateze un penalty prin Ene în minutul 85.
     De remarcat jocul foarte bun al lui Alexe, mijlocașul echipei noastre fiind cel mai bun jucător al acestei partide.
     Sâmbătă este ultima etapă a turului iar Venus are ocazia să se despartă de suporterii proprii cu o victorie, adversarul din Roseți nefiind însă unul tocmai comod.
     Mult succes Venus Independența în meciul din etapa următoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .