sâmbătă, 22 noiembrie 2014

AM SCĂPAT IEFTIN!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Spicul Roseți (juniori) 2-2



     Ce bine că a venit pauza! Juniorii echipei noastre au încheiat mai puțin fericit turul de campionat după 1-7 etapa anterioară, în această etapă au smuls un egal împotriva celor din Roseți.
     Fără Ursaru (suspendat) și golgheterul Chiriță, indisponibil pentru această partidă, Venus a jucat temător. A fost probabil cel mai slab meci ca atitudine al echipei antrenate de Dan Giurcan și Claudiu Șerban. A fost nevoie de sclipirile “veteranului” Edi Popescu pentru ca echipa noastră să nu piardă o partidă care, cu altă atitudine,  putea fi ușor câștigată. Căpitanul iși făcuse datoria și în partida cu Borcea iar acum, deși nu a strălucit, și-a menținut echipa pe linia de plutire.
     Dincolo de rezultatele din ultimele două etape, juniorii Venusului s-au comportat foarte bine în acest tur. Echipa a fost schimbată masiv în vară, au fost aduși în majoritate copii din Independența, cei mai mulți dintre aceștia jucând pentru prima dată la acest nivel și într-un cadrul organizat.
     Este necesar ca munca să continue pentru ca această generație să crească și să se ridice prin rezultate la așteptările conducerii clubului.

    Pentru oficialii Venuslui se anunță o iarnă agitată. Echipa urmează să fie întărită, posturile deficitare urmând a fi acoperite doar de jucători cu adevărat valoroși. Nu este vorba de achiziții masive, ci doar punctuale, acolo unde este necesar.

    Urăm succes în continuare echipei de juniori Venus Independența!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .