duminică, 16 noiembrie 2014

CIURUIȚI!

Unirea Mănăstirea (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 7-1



     Sezonul trecut meciul echipelor de juniori dintre Mănăstirea și Independența însemna derbyul campionatului. Acum datele s-au schimbat, Venus încercând cu o echipă mult schimbată să obțină o clasare în primele locuri ale clasamentului.
     Sâmbătă elevii lui Claudiu Șerban și Dan Giurcan au încercat să țină piept unei echipe care este încă de pe acum câștigătoarea campionatului de juniori, fiind trădați însă în primul rând de lipsa de experiență, dar și de comportamentul unora dintre jucători.
     Prima repriză a fost una extrem de echilibrată. Gazdele au deschis scorul repede în urma unui contraatac, însă juniorii Venusului și-au revenit repede și au pus stăpânire pe joc. Egalarea a fost adusă de Chiriță,  cel mai bun om al echipei noastre în meciul de sâmbătă.
     Mai departe echipa gazdă s-a panicat, Venus și-a subordonat în multe momente adversarul,  însă a ratat câteva ocazii sau poate doar s-a speriat de posibilitatea obținerii unui rezultat bun.
Imediat după pauză, pe fondul dominării echipei noastre, gazdele au obținut un penalty inventat de către centralul acestei partide, depășit clar de fenomen.
     Venus a mai avut câteva tresăriri, însă gazdele au reușit să mai înscrie încă o dată în urma unui nou contraatac, dublat de eliminarea lui Ursaru pentru cumul de cartonașe galbene.
     Din acest moment gazdele nu au mai avut probleme, au zburdat pe teren și au reușit să se desprindă, rezultatul final fiind unul meritat pentru gazde, dar scorul mult prea drastic pentru modul în care au decurs lucrurile.
     Unirea Mănăstirea a dovedit că are cea mai bună echipă de juniori și în acest sezon, însă echipa pare a fi mai subțire decât sezonul trecut.
     Venus Independența a demonstrat că a progresat mult, jucătorii au însă nevoie de încredere și probabil de mai multe partide precum cea de sâmbătă, cu adversari puternici, în astfel de meciuri putând acumula experiență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .