miercuri, 30 aprilie 2014

VICTORIE DIN FAZE FIXE IN 65 DE MINUTE!

Progresul Fundulea (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-4

     Juniorii Venusului continuă cursa pentru cucerirea titlului de campionaă județeană la juniori. La Fundulea gazdele au reușit să stăvilească pentru aproximativ 20 de minute atacurile micilor galactici care au reușit să deschidă scorul prin Mitu Ionuț în urma unei lovituri de colț. Până la pauză Venus și-a mărit avantajul tot în urma unei faze fixe, Sprânceană reușind să înscrie din careul mic.
     Adept al zicalei "ce-i mult strică" arbitrul partidei a decis să fluiere finalul primei reprize după 35 de minute.
     Repriza secundă a fost la discreția echipei noastre, elevii lui Dan Giurcan și Lili Radu reușind să mai înscrie de două ori prin același Sprânceană și golul meciului realizat de Popescu print-un trasor de la 25 de metri care a deranjat păianjenul.
     Pentru Venus așadar au reușit să înscrie jucători din apărare și din linia mediană care au salvat meciul mai puțin reușit al atacanților, neinspirați mai egoiști decât în alte partide. Aceștia vor avea însă ocazia să se revanșeze în partidele următoare și în special în derby-ul cu Mănăstirea de peste trei etape.
    
     De remarcat din nou durata reprizei secunde - 30 de minute pentru că "așa a vrut mușchii" arbitrului. Așadar, copiii au parcurs un drum de aproximativ 65 de minute și au jucat alte 65. O mare performanță datorată din nou fluiericilor care se plictissesc să arbitreze și partide de juniori.
  

2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .