sâmbătă, 12 aprilie 2014

MORAL REFĂCUT!

VICTORIA DRAGOȘ VODĂ - VENUS INDEPENDENȚA 0-6

Revenim cu detalii...

5 comentarii:

  1. se vede ca nu mai aveti niciun interes despre echipa mare.sunt curios daca ambele echipe erau la mijlocul clasamentului ce anume se mai scria.intrebare....de ce sa mai facut acest blog daca nu se scrie detalii despre meciurile ambelor echipe,lumea vrea sa stie ce se intampla cu aceasta echipa,de ce urcusurile si coborasurile,ce se intampla cu jucatorii de fapt,cu antrenorii si asa mai departe.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi seniori s-au invatat doar sa vina la meci si il considera castigat. Nu mai muncesc si vor bani. Uite ca sint si momente mai grele pe care trebuie sa le depaseasca si au datorie morala macar fata de omul care plateste. Sint curios daca chiar vine Luncan din vara antrenor.

      Ștergere
  2. Li se acorda atata atentie cat acorda si ei echipei. Vor doar bani dar ei nu joaca nimic. Sunt doar cativa care mai joaca si fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  3. In viata unei echipei sunt si momente mai slabe. Acum injurati aproximativ aceeasi echipa care o aplaudati dupa barajul pierdut cu Corbeanca. Ideea este ca toata lumea sa sustina echipa si sa incercam o clasare cat mai buna la finalul campionatului, apoi vedem care sunt planurile de viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. bine punctat domnule ionut,dar se pare ca nu toata lumea gandeste asa.multi rautaciosi care nu stiu sa aprecieze arunca cu noroi in aceasta echipa.si as dori sa imi spuna si mie acest ''adi mic'' de unde stie el ca jucatori vor doar bani(sa nu confunde prima de joc cu alte cele) si parerea mea ca totii jucatorii care vin sambata la meci vin sa joace fotbal doar ca atata pot deocamdata tinand cont ca se intalnesc doar sambata la meci.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .