duminică, 22 septembrie 2013

GREȘELILE COSTĂ

Borcea (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 3-1

     Juniorii coduși de Dan Giurcan și Lili Radu au dezamagit din nou într-o partidă importantă. Fără Dolache, Mitu și Băjenaru apărarea improvizată s-a întrcut în gafe. La pauză a fost 2-0 pentru o echipă gazdă care doar aprofitat de erorile defensive Venusului. 
     Fazele reale de fotbal au aparținut tot echipei lui Giurcan și Radu, ocaziile fiind ratate însă cu foarte mare seninătate de cei doi atacanți. Intrarea golgheterului Voinea în repriza secundă, a adus un plus de incisivitate, acesta reușind după două încercări să reducă din handicap. A urmat însă o eroare a portarului Ioniță, probabil cel mai constant jucător al echipei în acest început de sezon și astfel s-a stabilit scorul final. De remarcat cu 10 minute înainte de final Minea a ratat un penalty obținut de Chiriță.
     Senzația generală a fost că Venus, deși cu câteva absențe importante, a jucat bine, echipa ducând însă lipsă de omogenitate și probabil încredere în forțele proprii. 
    Tinerii jucători ai Venusului își pot lua revanșa în următoarele două etape când vor juca pe teren propriu. 

     De remarcat faptul că oficialii echipei gazdă au solicitat verificări suplimentare asupra juniorilor din Independența, uitând/omițând însă că echipa de seniori din Borcea utilizează în mod fraudulos un jucător.

10 comentarii:

  1. S-a cerut confrunt la juniori deoarece in returul campionatului trecut voi ati fost cei care ati folosit fraudulos jucatori la juniori....Borcea a facut contestatie si a castigat cu 3-0.....cat priveste jucatorul de la seniori...ramane de vazut care o sa fie decizia comisiei de disciplina a Ajf Calarasi....deocamdata s-a amanat decizia pt saptamana viitoare...revenind la partida de la juniori....nu stiu de ce ocazii ale voastre vorbiti.....eu nu-mi aduc aminte decat de penalty-ul ratat de acel copil.....si de certurile pe care le avea antrenorul de la juniori cu dl Slik la sfarsitul meciului pe aceasta tema(desemnarea executantului)......ocaziile imense tot Borcea le-a avut......autorul celor trei goluri mai avand inca 2-3 ocazii rarisime de singur cu portarul.....portar care desi a gresit la unul din goluri....a limitat proportiile scorului...avand cateva interventii foarte bune.....nu vad cum puteti fi nemultumiti intr-un meci in care vioara intai a fost echipa gazda....voi avand cateva replici palide.....rezultatul final fiind unul corect.....conform desfasurarii in ansamblu a partidei.....cat despre meciul seniorilor....Borcea v-a dat cu terenul in cap....ati fost umiliti...iar jucatorul pe care l-ati contestat a intrat prin minutul 65 sau 70 cand scorul era deja 4-1 pt.Borcea...nu a avut un aport foarte mare la umilinta pe care ati suferit-o.......trebuia sa-l contestati si pe nr.10 de la Borcea care v-a dat patru boabe si v-a predat o adevarata lectie de fotbal.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte de a te inscrie intr-o competitie trebuie sa inveti regulile jocului si sa le respecti. Putea fi si 10-0, Borcea a incalcat regulamentul si asta o sa se dovedeasca saptamana viitoare cand, cu siguranta, o sa fie 3-0 pt. Venus. Mai bine va certati cu delegatul vostru care a facut fals in acte, a modificat cu pixul datele din legitimatia jucatorului respectiv si astfel puteati pierde mult mai multe jocuri. El este cel vinovat si nu Venus independenta. Felicitari inca o data pentru jocul prestat sambata, dar omul vostru a stricat tot ceea ce jucatorii au facut in teren.

      Ștergere
    2. Hooo dracu' ba...Ati castigat deoarece la comisie la acel caz din partea Venusului nu a fost nimeni.La seniori daca regulamentu' este incalcat,platesti.Mare echipa de juniori ce aveti,acasa jucati cu toti lalai si in deplasare cu toate piticaniile ca sa nu intre la fel de urat cum intrati voi acasa,citeste mai sus "Fără Dolache, Mitu și Băjenaru apărarea improvizată s-a întrcut în gafe. La pauză a fost 2-0 pentru o echipă gazdă care doar aprofitat de erorile defensive Venusului." asta inseamna ca au avut 3 jucatori importanti care au lipsit,iti garantez ca 2 dintre acesti jucatori faceau diferenta cu usurinta.Numai bine!

      Ștergere
  2. asteptam detalii si de la partida seniorilor.....ce s-a intamplat cu Venus de a fost umilita in asemenea hal?

    RăspundețiȘtergere
  3. Lalaii aceia despre care vorbiti sunt jucatori legitimati corect....de aceea s-a cerut confrunt la inceputul meciului....pt ca nu aveam nimic de pierdut....din moment ce toti juniorii erau in regula....pe cand in primavara voi ati fost cei care ati incalcat regulamentul.....sa va fie rusine ca nu stiti sa pierdeti...ma refer la juniori....si gasiti tot felul de scuze....

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre ce erori vorbiti.....ca primul gol a fost unul de generic....sut de la 20m in vinclu.....ce treaba avem noi ca voi nu ati avut toata echipa....sau ca ati pus sa bata penalty un copil....invatati sa recunoasteti superioritatea adversarului si ca la cum v-ati prezentat la ecest meci nu aveati pretentii la victorie.....la acest meci juniorii din Borcea sau prezentat mult mai bine ca voi si v-a predat o lectie de fotbal....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cei 3 jucatori erau jucatori de BAZA iar antrenorul a IMPROVIZAT + Gabi Balasa care a parasit echipa,2 mijlocasi au jucat pe post de fundasi iar 1 atacant si un jucator venit de o etapa au jucat amandoi in centru.Cum poti spune ca asta nu conteaza?Pentru voi nu conteaza dar pentru Independenta asta a contat foarte mult.In tur ati pierdut 10-0 la seniori si 5-1 la juniori unde va era gura atunci?Sa va vad in retur cand nu o sa mai veniti cu toti "fotbalistii" aia care dau la picioare si o sa veniti cu copii....

      Ștergere
  5. Cum a zis si cel de mai sus,acasa jucati doar la rupere,dovada fiind ca un jucator a fost accidentat in primele 10 minute,iar in deplasare,aduceti toti copii,de frica sa nu fiti tratati la fel. jocul vostru a fost unu` foarte slab,la ce pretentii aveti si voi. Cu Dolache si Mitu in teren,scorul ar fi fost altul acum,iti garantez,dar se mai intampla. nu ai cum sa recunosti superioritatea adversarului intr-un joc in care echipa voastra n-a aratat nimic,in afara de intrarile mai intai la glezna,apoi la mingie.Credeti ca daca ati juca cu aceeasi echipa si in deplasari,ati mai iesi intregi de pe teren? sa fim seriosi..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca ati vazut alt meci.......dar in fine...eu va spun doar atat....treziti-va la realitate.....era voastra a apus.....cea mai buna echipa la juniori o are Manastirea.....pregatiti-va pt meciul cu Ulmeni sa nu suferiti o noua umilinta.......pt asta trebuie sa va aduceti toate vedetele...sa nu plangeti iar ca dupa meciul de la Borcea....si va mai dau un sfat.....invatati sa recunoasteti cand pierdeti un meci ca adversarul a fost mai bun....nu trebuie sa gasiti tot felul de scuze

    RăspundețiȘtergere
  7. In meciul tur Independenta nu stiu daca a avut o ocazie clara, pe cand Borcea a avut 2-3 ocazii care se puteau transfroma in gol.Nici in retur nu ati castigat?Unde este celebra "Barcelona Calarasului"? ca na,acum daca v-au lipsit 2-3 jucatori nu conta pentru ca sunteti" Barcelona Calarasului", iar o echipa nu sta intr-un jucator asa ca nu cautati scuze la fiecare infrangere suferita ca inainte nici nu aveati echipa si va batea Borcea de va umplea autocarul, asa ca...;)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .