miercuri, 4 septembrie 2013

SEMNE DE REVENIRE

                    VENUS INDEPENDENTA - Steaua Radovanu 4-1
                                   ( Badea , Voinescu 2 , Onofrei )


Dupa cutremurul din prima etapa atunci cand elevii lui Zeciu terminau la egalitate contra unei nou-promovate Venus si-a mai spalat din pacate pe teren propriu in aceasta etapa. Independenta n-a mai lasat loc de interpretari si a trecut cu scorul de 4-1 in meciul contra stelei din Radovanu.
La pauza tabela indica doar 2-1, Badea cu un sut fabulos in vinclu si Voinescu din corner au semnat cele doua reusite pentru "Barcelona" , finalul primei reprize aducand si singurul gol al oaspetilor la o neatentie in aparare.
Repriza a doua a mai adus alte doua goluri pentru Venus.  Voinescu  face 3-1 dupa ce ridiculizeaza intreaga aparare adversa si inscrie cu un sut plasat. Ultimul gol al partidei este inscris de Cosmin Onofrei cu capul din 6 metri reusind astfel sa sparga gheata bifand primul gol de la reintoarcerea sa la Independenta stabilind si scorul final.

Cu aceasta victorie baietii lui Zeciu acumuleaza 4 puncte in clasament mergand la Ciocanesti cu un moral ridicat inainte de derby-ul ultimelor sezoane .
De remarcat ca in meciul cu Radovanu a debutat si George Racu , un fundas lateral venit de la Cs. Tunari ce a intrat in repriza a doua , trecandu-si in cont centrarea de la golul patru inscris de Onofrei.




2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .