luni, 9 septembrie 2013

TELENOVELA "VENUS" CONTINUA

             
                     Dunarea Ciocanesti - VENUS INDEPENDENTA 1-2
                                        ( Tarabaseanu , Lucan )



Sambata pe stadionul dunarii din Ciocanesti a avut loc derby-ul etapei (anul trecut fiind catalogat derby-ul campionatului) un meci de orgoliu imens intre doua echipe ce au in sange spectacolul. Gazdele veneau dupa doua infrangeri in tot atatea meciuri in timp ce Venus acumulase 4 puncte suferind un semi-esec in prima runda. Dupa cum ne spune titlul acestui articol , telenovela "Venus" continua si dupa aceasta etape in mintea celor din Ciocanesti. Cu aceasta victorie Venus ajunge la episodul 5 , adica ultimele 5 meciuri disputate intre cele doua echipe terminandu-se cu victoria Barcelonei de Calarasi. De aceasta data campionii ultimelor 3 editii au invins cu scorul de 2-1 intr-un meci in care reprizele s-au impartit in mod egal.
Meciul incepe intr-o dominare clara a Venusului care rateaza prin Badea doua ocazii mari in primele 10 minute. Cum ocazii se razbuna , gazdele ies din defensiva si reusesc sa deschida scorul la primul atac din repriza in minutul 20  la o centrare pe jos din partea dreapta.
Trupa lui Ilie Zeciu nu resimte avantajul luat de gazde si se napustesc in atac , mai intai Baraitaru rateaza o ocazie buna din 16 metri, era ocazia care parca anunta golul egalizator. Tarabasanu schimba tabla la 1-1 dupa o balbaiala a portarului advers ce scapa mingea la un corner , aceasta fiind reluata cu latul in poarta de catre fundasul lateral al Independentei.
Venus nu ridica piciorul de pe acceleratie dupa egalare si la numai 7 minute distanta reuseste desprinderea pe tabela prin Marius Lucan , servit excelent de Voinescu prinde un sut din 16 metri cu dreptul din drop fara sperante pentru nefericitul Badica. Pauza 1-2 !
Repriza a doua incepe cu o dominare sterila a celor din Ciocanesti care pareau a stapanii mai bine mijlocul terenului dar fara faze periculoase de poarta.
Finalul partidei este unul incins, mai intai Cinaru si Voinescu trec milimetric pe langa 3-1 dupa care gazdele rateaza o ocazie uluitoare in minutul 85 atunci cand din 11 metri singur cu portarul atacantul gazda trimite cu latul pe langa poarta. In minutul 88 Cristi Cinaru scoate cu capul de pe linia portii o minge moale trimisa spre poarta parasita de Condei , aceasta fiind si ultima ocazie a meciului . Venus mai castiga o data pe terenul marii rivale adancind tot mai mult foamea de puncte a gazdelor ce acumuleaza 3 infrangeri din tot atatea partide.

Etapa urmatoare campioana judeteana primeste vizita celor din Modelu in ceea ce se numeste "El classico" calarasean cu incepere de la ora 17.00


5 comentarii:

  1. Asteptam cu nerabdare meciul cu modelu vrem sa vedem cum se incaiera intre ei dupa ce isi iau bataie mustaciosul de PRIMAR, bogatu cramponatu si BAU babalau a era sa uit BANCU babalacu........

    RăspundețiȘtergere
  2. venus vrem victoria nu ne este frica de o echia ca modelu noi avem traditie in fotbal asa ca tunurile pe ei sa demonstram ca sintem mai buni FORZZZZZZZZAAAAAA VENUSSSSSSSS

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de maine cu modelu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Telenovela a continuat dar cum?.Sa fi fost pastrama lui Ciortan de vina???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu cumva esti MM de la echipa pacii din ciocanesti?

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .