joi, 19 septembrie 2013

VENUS INDEPENDENȚA - Înainte Modelu 1-4

     Derby-ul campionatului desfășurat la Independența a părut a fi un meci normal pentru echipa oaspete, care a dat impresia că poate marca ori de câte ori vrea. Cu un joc de echipa foarte bun, cu o echipă a Venusului experimentală alcătuită din jucători care au făcut poate cel mai slab meci din ultimii 2 ani, echipa oaspete a închis meciul încă din minutul 10 când conduceau deja cu 2-0. La pauză a fost 3-1, Turcu aducând o rază de speranță pentru suporterii gazdă.
     La final a fost 4-1, spre satisfacția multor spectatori neutri care așteptau și sperau la această înfrângere încă de la meciul dintre Venus și Ciocănești din returul sezonului trecut.
     După un asemenea meci Venus trebuie să strângă rândurile, să se concentreze pe ceea ce urmează și să încerce să nu mai facă pași greșiți. Campionatul nu este încheiat, însă trebuie să se învețe din greșeli și mai ales să existe încredere că diferența față de lider poate fi remontată. 

11 comentarii:

  1. am un mare respect pt ilie zeciu ca om si imi pare rau sa o spun dar el nu e un antrenor bun.si spun asta pt ca sunt pe langa echipa de ceva timp si vad ca nu se implica si nu se zbate deloc pt aceasta echipa.sincer zeciule ma doare ca am spus asta dar asta e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de la borcea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate sambata a fost o zi neagra pentru voi.....ati fost umiliti si la juniori si la seniori....ati primit o lectie de fotbal pe care nu o s-o uitati prea curand......dar la cata nesimtire aveti nu ati stiut sa pierdeti....faceti ce stiti voi mai bine de ani intregi....umblati cu tot felul de magarii....RUSUNEEEEEE.......venus independenta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba rusine voua pacalicilor care jucati cu jucatori pe fals. Asa pacaliti tot fotbalul judetean si vreti sa va dati mari. Daca nu stiai trebuie sa respecti regulamentul competitiei. Dar la voi cam asa a fost mult timp cu jucatori pe fals de la fetesti..

      Ștergere
    2. Voi apelati la jucatori pe fals iar restul sa joace corect?Independenta nu a avut rezerve meciul asta si a apelat la juniori,nu ca voi....

      Ștergere
  4. NU ESTE O RUSINE PENTRU ORICE ECHIPA DACA ESTE INFRANTA INTR-UN JOC DACA DVERSARUL A FOST MAI BUN,DAR ESTE O MARE RUSINE CAND FALSIFICI DOCUMENTE SA DUCI IN EROARE ADVERSARUL.ATENTIE FAPTA POATE FI PENALA,ASA CA DOMNILOR DE LA BORCEA VA MAI FELICIT INCA O DATA PENTRU VICTORIA OBTINUTA ,DAR NU O SA VA LAS NETAXATI PENTRU NEREGULILE PE CARE LE PRACTICATI DE MULT TIMP.LA FOTBAL CA SI IN FAMILIE DACA FACI PROSTII TE LASA PANA SI NEVASTA.ASA CA .......!
    ATI UITAT CA IN RETUR 2012/2013 LA INDEPENDENTA ,LA JUNIORI ATI CASTIGAT MECIUL LA MASA VERDE?

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand ca nu a fost pe fals.....are viza Ajf-ului pe legitimatie ...... cu drept de joc pT Borcea pana in 2018....daca era asa cum spuneti voi se decidea aseara la comisie.......dar s-a amanat pt saptamana viitoare....si pana la urma nu este treaba noastra ca voi nu ati avut rezerve....unde va sunt"galacticii"?.....iar jucatorul pe care l-ati contestat a intrat in min.70 cand scorul era deja 4-1....iar Borcea a avut 6 rezerve...nu statea in jucatorul acesta....de ce nu l-ti contestat si pe acela care v-a umilit si v-a dat patru goluri?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca recunoasteti ca nici Venus nu este asa corecta si ca de-a lungul vremii a folosit mijloace neregulamentare pt castigarea meciurilor atat la juniori cat si la seniori.....din pacate nu stiti sa pierdeti si asta este cel mai urat in fotbal....nu ati stiut sa pierdeti dupa ce Modelu a castigat intr-o maniera categorica si ati dat vina pe arbitru care a fost delegat la cererea echipei Venus.....ati incercat sa faceti manevre cu arbitrul si la meciul de la Borcea...dar din pacate nu v-a iesit....

    RăspundețiȘtergere
  7. bai taranusilor 4 ani nu a-ti mai vorbit a-ti uitat ca anul trecut a-ti luat 9?





































    RăspundețiȘtergere
  8. Maine avem meci cu Ulmeni si nu ati scris nimic de accidentul de la Borcea.....asteptam si noi comentariul meciului de la Borcea....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .