joi, 11 august 2011

RASTURNARE SPECTACULOASA..PLEACA VOINESCU, REVIN PISA SI BOBA !!

Parea cel mai inspirat transfer al Venusului din ultimii 5 ani, venit de la FCM Targoviste, datorita evolutiilor sale in meciurile de pregatire Voinescua Gabriel intrase deja la inimile suporterilor cucerindu-i inca de la primul meci. Din cauza unor probleme personale, Gabriel a anuntat conducerea Venusului ca nu mai poate continua la echipa cu cele mai multe performante in jud. Calarasi, vestea venind ca un soc pentru toata suflarea din Independendenta. Exista insa si o veste buna, Boba si Pisa au fost readusi in echipa Venusului dupa ce acestia fusese exclusi din lot fara un temei real, in cele din urma conducerea campioanei cedand dupa ce pe site`ul nostru au aparat o sumedenie de comentarii ce ii doreau inapoi pe cei doi, urmand ca ei sa se alature lotului sambata la meciul cu Dunarea de pe terenul central incepand cu ora 11.00.

"Imi pare foarte rau ca plec, am gasiat la Venus o adevarata familie, o conducere profesionista si un public calduros, toba de fotbal. Asta e, poate ne viitorul ne va aduce din nou impreuna. Doresc fostilor mei colegi sa iasa din nou campioni si sa mi pastreze si mie un tricou de campion. Fortza Venus." -  a declarat Voinescu dupa decizia luata..

10 comentarii:

  1. Este trista plecare lui Voinescu,auzind ca fiind un bun jucator :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru cele doua reveniri!! Pacat de Voinescu, dar sa privim partea buna - antrenorul va avea o misiune mai usoara in alcatuirea primului 11.

    RăspundețiȘtergere
  3. Meciul de inaugurare ar fi frumos intre Seniori Venus-Juniori Venus ...Ca doar sunt din aceeasi echipa. In acest sezon si juniorii vor fi mai puterinici.Acei copii care ii stiati din sezonul trecut au mai crescut si au mai avansat avand un om care ii v-a indruma numit NEA' DAN.Sper ca Venus sa fie pe locul I atat la sen. cat si la jun la sfarsitul campionatului.Bafta in noul sezon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Meciul de inaugurare al stadionului*

    RăspundețiȘtergere
  5. Se aude ceva cu meciul de inaugurare?

    RăspundețiȘtergere
  6. daca mai intereseaza pe cineva subiectul...s-a tot vb de pisa...k fiind juktor din localitate.dar brasoveanu???din pct meu de vedere...pare de perspectiva(spunand asta...doar la general).toti stim...sau o mare parte din noi,care comentam pe site si mai mergem si la meciuri,de ce este in stare.cu astfel de jucatori se poate face o ekipa de liga a 3-a foarte usor.pt cine e interesat,brasoveanu kiar a fost ofertat de prefab...knd erau in B,de dunarea iar de nenumarate ori...si ce a ales???VENUS.dc???va spun eu.fiindca sufletul lui e aici indiferent de situatie...fiindca el aici a crescut..fiindca pe stadionul din independenta a lovit o minge prima data in viata.oare el merita un loc la ekipa????decideti voi..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vrei sa l aducem cu forta din Scotia ? .. de cate ori s a intors in tara a avut unde sa joace, Venus ia intins mereu o mana !

    RăspundețiȘtergere
  8. bn ma mustata...vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi au mai fost unele probleme la inceput, cred ca Brasoveanu a reusit sa se impuna si in fata celor care nu il sustin, sau mai bine zis nu il vad fotbalist. Dar acum nu este in tara asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  10. brasoveanu are oricind un loc la venus il asteptam sa vina in tara asa ca stati linistiti el este inclus in lotul echipei din sezonul 2011-2012.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .