luni, 15 august 2011

(C)ASA-I IN FOTBAL...VENUS - DUNAREA 3-4

Inainte de inceperea campionatului, Venus a mai sustinut un ultim test de verificare. De data asta, formatia de liga a 3-a a dat piept cu briliantele lui Zeciu. Meciul s-a jucat sambata la ora 11.00 pe terenul din Cuza Voda. A fost 1-1 la reprize: prima a a apartinut Barcelonei judetului care timp de 45` de minute ia ascuns mingea intr-un mod maiestuos divizionarei C, primul mitan terminandu-se cu scorul de 2-0 in favoarea Venusului, golurile fiind marcate de Constantin Mihai (min 20) si Oprea Adi (min 35).
Imediat dupa pauza, a iesit la iveala pregatirea fizica pe care jucatorii Dunarii au acumulat-o, terenul  inclinandu-se vizibil spre poarta lui Dan Condei care s-a vazut nevoit sa scoata mingea din poarta de 4 ori, briliantele reusind sa inscrie doar o singura data prin Popa Bogdan, proaspat revenit la echipa. S-a terminat 3-4 intr-un joc spectacol asa cum lumea este obisnuita sa vada cand in teren se afla elevii lui Ilie Zeciu.
Sambata, 20.08.2011 are loc prima faza a cupei judetene, acolo unde detinatoarea trofeului intanleste sora sa mai mica, Victoria Potcoava cu incepere de la ora 17.00.

15 comentarii:

  1. Dar de juniori nu ziceti nimic???Ca au reusit sa castige locul 3 la 'Cupa Dragalina',dandu-le celor de la Sportul Studentesc o lectie de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde se v-a juca meciul din cupa?? La Independenta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Meci util. Rezultat promitator. Un lucru este cert: Venus este mult mai puternica decat anul trecut. Ca o paranteza - in meciul cu Dunarea Venus a avut in teren un singur fundas central de meserie - restul improvizatii (reusite pe alocuri).
    Succes in noul sezon!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut o echipa a Venusului foarte bine inchegata, chiar daca am inteles ca au lipsit cativa jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. la potcoava ca sint mai inferiori si asa este regulamentul pentru cupa echipa pozitionata mai jos in clasament joaca acasa

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari echipei de juniori sper sa o tina tot asa si trebuie sa i-l sustinem pe "nea" dan ca a inceput sa se vada rodul munci lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rodul muncii reiese din numarul mare de juniori promovati la echipa mare. Felicitari pentru munca depusa, dar pacat de ea si de copii. Intelegeti ce vreau sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  8. waw...ce mult ma bucur sa aud de juniori k au reusit ceva.Nea dan...e contestat pentru atitudinea sa de pe banca si in afara ei..si eu eram unul dintre pers ce-l contestau,insa un lucru e cert,depune un efort considerabil pentru ekipa de juniori.era un moment dat cand ekipa de juniori cladita de el...in care eram si eu:D..practica un fotbal de calitate,nu degeaba a iasit campioana.mulkt succes copiilor si spun asta din suflet fiindca ii cunosc pe toti si pe langa noi au invatat sa iubeasca fotbalul,implicit Venus.BRAVO NEA DAN,BRAVO JUNIORI.Eu...sunt mandru de voi.app..daca se merge pe ekipa de juniori...si la seniori...va fi o ekipa magnifica.cum spuneam,ii cunosc pe toti si au calitate.bravo si ekipei mari,totusi Dunarea e ceva in liga a 3-a...nu o ekipa gen...ulmu...etc.odata inchegat lotul...veti fi invincibili.mult succes din UK

    RăspundețiȘtergere
  9. dar coman si cinaru de ce nu au fost la meci?cumva nu mai fac parte din lotul venusului?

    RăspundețiȘtergere
  10. Coman si Cinaru au lipsit din motive personale, ei fiind invoiti pentru acest meci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Celelalte bloguri ale echipelor din judet au ceva in plus.Fotografii,Rubrica cu juniorii,Istoric,Clipuri video cu echipa.Daca mi-ati asculta vorbele,acest blog v-a fi cel mai frumos.Succesc

    RăspundețiȘtergere
  12. O sa tinem cont, dar ca idee acest blog este administrat de jucatori si le este destul de dificil sa obtina materiale video, foto atat timp cat ei sunt in teren, si trebuiesc sa se gandeasca la meci. Daca exista cineva care doreste sa ajute cu materiale, noi le vom publica cu cea mai mare placere. Stima

    RăspundețiȘtergere
  13. daca tot il aveti pe nea doru puneti-l pe el sa va faca poze si sa va intregistreze ca si asa nu are altceva de facut:)

    RăspundețiȘtergere
  14. rugam tarani sa se abtina

    RăspundețiȘtergere
  15. saracu nea dan ce contestat e.... poate pe buna dreptate..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .